mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

Yeppyupp

Bronkx.blogg.se

Hola

Kommer lägga ut nya bloggen senare i veckan, vill bara komma igång så den är läsduglig!

ny blogg

Hör och häpna, mattisk.blogg.se läggs på hyllan. Ny blogg! Pm, facebook om ni är lässugna!

' Mååndag '

Shit vilken jävla helg. Både fre och lördag blev det utgång och sen efterfest till 6 båda dagarna. Är något utslagen men nu börjar min anti-sockervecka så nya tider gott folk, nya tider.

Försov mig idag så for bara på mötet kl1 sen till byske där jag snabbt plockade upp mina linser ur brevlådan. Äntligen har jag tagit tummen ur och köpt mig ett par bruna linser. Har igentligen inga synfel men älskar älskar bruna ögon så det är utan styrka i dem. Nu ska jag ta och krypa ner för att se serier, annat kommer jag inte göra ikväll. Seyaaaa

Bild från modevisningen med bästa 50-tals gänget! <3<3



Du

Om jag visade dig mina tårar, skulle du följa deras väg nedför min kind och sen spara dom i en burk. Du forma dina händer till en skål och kasta upp mina tårar som förvandlades till glitter.
Om jag visade mina tårar, satte ord för var och en, skulle du förklara för mig att tårarnas ord är de viktigaste jag sagt till dig.
Om jag var du och du var jag så skulle jag torka bort dom pärlformade dropparna från din kind, jag skulle berätta för dig att ditt ansikte är en mussla med en enda pärla och när dina ögon svämmar över med pärlor så gråter du. Du gömmer den försvunna diamanten du är bakom glittrig sorg. 
Det vackraste med dig är att du alltid är min rikedom. En sluten mussla med en obeskrivlig vacker insida men för att komma in så måste jag har tålamod. Jag har tålamod för dig, jag längtar tills du släpper in mig för jag tycker om dig. 

' now I know whats under u r mask '

Igår var jag och såg mitt hjärta ha sin konsert, såå jävla bra!!!!! Sussade sedan på bästa sätt och vaknade för att fara i våg till JB. Dom la en kallare färg i både mitt hår ich löshåret, fräschade upp och fixade fint, så jäkla nöjd! Jag hoppas alla kommer på lördag?!?! Modevisning på folkparken men kan lova er att detta blir inte en vanlig gå rakt-posa-visning, de här kommer bli så jävla ballt och helt fucking faaab!!! Komkomkom.

Nu ska jag sluta reklamera hihi. Kvällen har bestått av supermys med jonna och alla go pojkar. Bästa pontus fyller 18 idag med, fan vad skönt att slippa sneaka ut han överallt haha. Nu ska jag sova med gosehunden som sover sött på mitt bröst. Godnatto bitchachos




' tisdag '

Idag är det tiiisdag, har som en färg för varje dag och tisdag är gul hihi. Har varit på praktiken och minglat runt, ska till stan efter det med mitt nya hår. Vart så glad när jag såg att det kommit och vart ännu gladare när jag såg att det var rätt färg. So lovely! Blir att sussa i staden för att fara och se min Jea sjunga på deras konsert, längtar!  Visar bild på håret later pusss



' what about trust '

Ibland går man vilse på sin egen livskarta men en sak är säker, jag går inte ensam. Du har kanske fått mig att tro det genom att visa inget till nåt som betyder allt för mig. Tyvärr så har du inte lyckats, det enda du fått mig känna är en lättnad av oberoende till personer. Trust no one, its only you and your heart who will keep the true story in life. The story that you once told your very best but who turned out to be the worst chapter in life. I could hate you and wish you my worst but im not like you. I dont push people away and let the shit come out of the wrong way. I chose to leave, and damn proud that I was the one who tried and not the one who turned the back.