mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' jag har ingen aning vars jag är på väg just nu, men det verkar vara motsatta håll från dejj '

Känslan när man känner hur blodet virrar runt i fingrarna och det enda man hör är tickandet från klockan. Jag har fastnat på klockan, det skriker i mitt huvud. Jag hade allt på plats, riktigt allt. Men det var tydligen bara slöseri med viktig tid.

' it's not what you do, it's what you not do '

Stanna upp. Se vad som varit bra. Se vilka som känner dejj. Andas. Fortsätt andas. Det finns nog med luft även om det känns som den inte räcker till. Klättra. Fortsätt klättra. Du är längre nu. Du behöver varken lyftas upp eller knuffas på. Du når t.om högre än den första grenen nu. Skriv. Sluta aldrig skriva. Slutar du skriva tappar du din röst. Bokstäverna får berätta.
Säg hejdå. Hejdå, på återseende. Beror på. Beror på vad andra gör. Du har redan försökt. Polisen stoppade dejj. Han slog dejj med batongen i magen. Han sa att du var stark när du låg där och blödde. Andas. Sluta aldrig andas. Blodet kommer snart sluta rinna. Sluta andas.


' asshole, you turned my life upside-down '

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone
You´re a lier, you´re fool
Mr. Perfect don´t exist
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m definitely not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

And a gangster keeps on telling
That you got a song that matters
But i know what you did and nothing you do matters.
But hey, thank you very much for listening.





' big trust will be a huge love '

Vi kanske inte är perfekta men handen passar i handsken och även om du har dubbla mina händer så får jag ändå på mejj dina handskar. Man kan om man vill. Olika är vi alla och olika kommer vi alltid va. Men när det kommer till DU så kommer dina handskar alltid passa mejj. Jag behövde så mycket så länge, tills jag träffade dejj. Nu behöver jag din värme, din hud, din lukt och att du behöver mejj. Och om jag kollar vem som ligger bredvid mejj så kan jag lugnt sluta mina ögon och ta på mejj dina handskar i morgon igen, för dom kommer alltid passa.


' på återseende '

Jag har klättrat så högt i alla dessa år och du har alltid knuffat mejj framåt. Nu när alla berg och träd som jag klättrade på försvinner och jag sjunker, då förvandlar du dejj från en klippa till en spricka. Du drar ner mejj, du slår mejj så hårt. Du som var så mycke mer faller in i mängden. Trodde aldrig du kunde sjunka så lågt. Inte av mening men du lyckades i alla fall. Men som alltid, jag gör allt för dejj, det vet alla.


' truth '

Hittade denna text på fridas blogg. Och måste bara säga att dena text säger allt om hur en riktig vän och en riktig vänskap ska vara! Så jävla fin.

“Ni vet känslan av att ha en absolut bästa vän i hela världen. Den personen som kan dig utan och innan. Den som vet exakt vilket humör du är på när du kommer in i ett rum och kan läsa alla dina rörelser, varenda en, som om de vore en öppen bok. Som vet vad som är rätt sak att göra när du är ledsen och som ofta är anledningen till att du är glad. Den som ger dig anledningar att skratta och som får dig att känna dig busig, bubblig, glittrig. Den du ringer till när du är obeskrivligt ledsen och den som aldrig dömer dina val i livet, bra som dåliga, rätt som fel. Den som låter dig lära sig av dina misstag, stöttar dina beslut och finns där genom snedsteg och rätt steg. Den sortens vän. Att titta på någon och veta att vi, du och jag, vi är ett team. Det är du och jag mot världen. Kommer det sprickor i vår mur ska jag göra allt jag kan för att mura igen dem. Inget ska få ta sig igenom oss och splittra detta vi.”


' the idea feels good but the greatest ideas isn't always the best '


' sjönk som titanic '

Hell is a wonderful place!


' bye '

Now u r just somebody that I use to know


'


' he keept his eyes open all the time '

Dagen har bestått av skola och sen träffade jag mica och vi lekte blindbock och planerade kvällen och planerna blev byske och hockey med de gammla och goa. Riktigt skoj. Nu ska jag och min cpunge sova som förövrigt vill bli kallad godis-bert.

' helgen '


' söndag '

Söndagsångest, jo tack.
Förövrigt så pluggar jag prov och ser nyheterna hos alfred. Blir nog att se film och mysa för att förberedas för morgondagens bravader.


' vet inte det är rätt så mörkt nu men det lär bli mörkare '

Old problems suddenly became
the new problems. Ensamt hungerfritt men fullt med oro.


' händelsen som fastnade på replay '

Sitter och syr, gud vad kul det är, skitskoj faktiskt!
Dagen är seg men hoppas på att edward kan få mejj på bättre tankar ikväll.


' buss '

Sitter på bussen och bloggar. Ska med mica till byske en sväng för lite kvällshäng (rimm) stundens samtalsämne är händer.
Mica-det går inte hålla hand med en kille som har tjejhänder.
Så killar med små händer, boka operation eller dö.


' you are true, you are real '

Ligger hos miriam och hon knäckte just min rygg, så jävla underbart! Mår fortfarande bajs men behövde nåt annat än tv-rösten och lite frisk luft.
Snart begeelse hemåt då affi jobbat klart!
Finafina du❤


' just to clear the air '


' NÄR HAN ÄR DIN DRÖM MEN ÄNNU MER DIN VERKLIGHET '

Ligger i sängen och lyssnar på e4an som lallar här utanför. Sjuk idag, huvudvärk och lite spontant död känns det som just nu. Lucky me så har jag världens finaste pojkvän som gör att jag känner mejj lite friskare även om han inte är just här. Någon att ge världen åt lixom. ❤


' blunda, då slipper du alla hemska scener '

Farsdag idag, grattat pappsi och nu blir det snart middag. Allt känns extra fint nu när mitt hjärtegryn har kommit hem och kan lysa upp mina dagar igen! Som jag har saknat den krabaten!


' girls girls girls '

nagelmålning, ansiktsmask, godis, snouws, pinnar, finavännen och gomusik. Kvällen är räddad.

' när du träffat botten, kom ihåg mig då '

Sitter hos Sandra vi har ätit och nu har hon hårfärg i håret och det är början på våran 'spa kväll '.
I morgon komer mitt hjärtegryn hem och jag längtar som tusan efter honom. Vill bara sova och spola förbi skolan i morgon så jag kan få komma i ro i min finaste armar igen.♥



' made by a reality whore who cant stand her own problem so she became everyone elses problem '


' .... But only maybe, even if i had a million dollars '

Middag idag med sandra jea och linn sen bjöd kim över mejj för lite vin och film. Ska hemåt för att förbereda mejj för att inte gå till skolan. Skola sug.


' you don't know how much you mean to me. I love you two, you always stands up for me '

❤❤❤❤


' jag vill inte drömma mer.. Snälla låt mejj inte drömma mer, det tar allt för ont '

Klockan är halv11 och det är dax för att stiga upp för att ordna lite grejer och sedan dra mot cicci för att påbörja halloween firandet! ÄLSKAR halloween för jag älskar att klä ut mejj, så denna dag kommer bli perffa! Puss


' 1 november '

En dag närmare jul. Ja jag har julkänslor redan. Därför ska jag göra mejj en kopp varm-choklad och titta ut på vinterlandet. Senare dör den drömmen och ska städa sen bege mejj till staden för att sova.