mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' ord kan inte beskriva men det känns ungefär som att sticka en kniv i hjärtat '

Sömnlös, brist på luft och på det, brist på liv. Jag går fortfarande men det enda som får mejj att gå är alla ord om hur jag ej kommer klara det. Tjurigheten om att man inte kan visa sejj fel kan i vissa tillfällen visa sejj rätt. 
DJag behöver igentligen inte det här, jag kommer ändå i framtiden springa framåt i livet, kunna fara och segla. Om inte i en båt så på små rosa moln. Ingen easy way att gå men jag vet att jag ska ta den långa vägen framåt. Jag kanske inte är dressed for success men som mycket annant här i livet,
' det är utsidan man hälsar på men det är insidan man stannar för '

Slut på visdomsord och konstiga meningar om livet och annat skit. Time to study.

' so long, at least for now '

Grillning och relation-tjosan idag på skolan. Efter så blev det wokat till middag, lite serier sen iväg till bästis för att prata av mejj livet och lyssna in hennes. I morgon blir det helkväll av det och jag måste säga att jag längtar.


' ägnar resten av mitt liv till någon annan '

Riktigt dålig dag. Mycke tårar och en lång sovmorgon som så klart blir ännu mer frånvaro. Men what to do. Har iaf städat och då menar jag stor städat, från hörn till hörn. Ut med det gammla och in med det nya. Har även rensat alla bilder på telefonen och tömt mitt minne för att även där få börja om på nytt. Nu ska jag sova med min redan sovandes partner till hart of dixie som förövrigt räddar liv.


' helgen '

Fredag körde jag och mica, vi hade nog mycket roligare än alla fylleskallar!! Sen lördag vart det supa först hemma sen anna sen krogen sen pentagon. Vart en händelserik kväll kan man nog säga!
Idag brummade vi till finnis, jag mica ocj sandra. Sandra for vidare till fäll och mica var taggad på att leva skogslivet så på med fula kläder sen bjöd dagen på grillnig, skoter, tolkning!!! Fin dag och bra avslut på denna helg.


' känslor '

Jag tar all kraft i benen och skjuter mejj själv bakåt. När jag stå på tå och det går inte trycka längre bak så släpper benen kontakten med jorden. Jag flyger fram och när jag är så långt fram jag kan så byter jag från att vara fullt framåtlutad till att låta mina bara armar hålla i min överkropp och jag lutar bakåt. Mitt hår tar nästan i marken. Jag böjer benen och böjer fram min kropp igen.
När jag slutar ge fart och blundar så flyger jag. -Jag gungar.


' make me up '


' its gotta be you '

Skoldagen kändes oerhört lång och riktigt tråkig, men måste säga att jag har ett gäng härliga tjejer i klassen som förgyller dagen! På kvällskvisten har jag och alfred hunnit med lite shopping och en sväng till ersmark och sen kåge för pizza. I morgon häntar jag ut körkortet och träffar upp bff. Puss


' sometimes you make me smile like nobody else but also sometimes I see how you really are when other people comes around '


' can i play with madness '

Sitter i gymmet och chillar, har gympa men sover fortfarande känns det som. Igår tog jag körkort (wiiie) och körde så klart hela kvällen. Hann också med ett möte om hårshowen som jag ska gå på mollys den 16mars, komkomkom! Kostar 100kr och man köper biljetterna på allstar. Är astaggad och det blir spännande med färgen jag kommer få på mitt hår! Åter till gympan och chillandet puss.


' FEST '

Blev fest i byske igår med mica pernilla och hockeyboysen. Började på gästis och utnyttjade min efterlängtade vuxen ålder. Kvällen bjöd på skratt, lite för många shotar, tårar och kärlek till alla peeps. Vaknade upp med huvudvärk som fan eftersom jag fick en dörr i huvet igår också. Tur jag har världens bästa pojkvän som gav vatten och pussar till frukost hihi. Oj så långt inlägg. Pusshej


Sommarbrisar blandat med kroppar

Varma sommarnätter, smita ut och vandra genom skog och över bro i bara träskor för att få se sin dröm. Så verkligt när håret blåste på vägen till biografen. Din hand var varm och det enda som var i mellan var popcornsmulor.
Du hämtade mejj sent i den röda och vi gömde oss tillsammans, det var bara vi.
Värmen la sejj och so did we. Så synd att det bara var vi, du är den sak jag skulle visat världen men du var fortfarande en dröm. Så vacker så verklig så föralltid.


' paradiset är mitt framför dejj, du behöver bara kliva in '

Oj åldersnoja redan. Minns alla byske tider, nya skola, nya vänner. Riktiga vänner. Vi var som små försöks kaniner som skulle pröva på allt som vi inte fick göra, i alla fall jag.
I varje minne skiner solen, ibland vill jag bara ta o och c i handen och hoppa tillbak tills när vi satt vid kiosken och åt mjukglass och pratade om pojkarpojkar och åter pojkar. Alla dessa utekvällar då vi tillslut somnade alla 3 i en säng och en prata i sömn och snarka medans jag och vi andra filma.
I miss all that!


' you happend for a reason, its you to blame '

Ansiktsmas, bodybutter och catch- avslappning på en söndag som denna. Kommer snart gå till min kära vän och ha en liten plugg kväll som avslut på drnna händelserika helg.


' kraftig bakfylla '

Vaknade och mådde underbart i morse, sen vid lunch slog bakfyllan till och nu börjar jag starkt fundera på den trevliga döden. Alfred har okuperat toan också, bakisparet.... Gårdagen var iaf trevlig, det är väl huvudsaken.


18

Idag är det min dag!


' new in '

Skit dåliga bilder men orka inte anstränga mejj! Pussss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/666828/images/2013/pic_51151ed0ddf2b34151f5dece.jpg" class="image">


' piteå '

Packat och klart nu väntar jag bara på hjärtat sen drar vi till piteå för mys och trevligheter på hotell!


' take care of your self '

Denna vecka har verkligen sniglat sejj fram men nu är den i sin ände. Fredag alltså. Amandas födelsedag, grattis. Ikväll bor vi på hotell för att fira min och i morgon är den stora dagen!


' i cant stand in the crowd and smile anymore '

Dö onsdag, dö!


' vid natte tid.. '

Sometimes i cant sleep, but thats just because im not tired of night when the world finally stands still. Im tired at day because thats when i have to listen at all this words about other peopels problem and see all the pointless smiles whos really dont gives a fuck. Dear night i love you, your so calm and silent and ofc... Truthful!


' the winner takes it all '

I don't wanna talk,
about things we've gone through.
Though it's hurting me,now it's history.

I've played all my cards,
and that's what you've done too..
Nothing more to say..
No more ace to play.

The winner takes it all,
the loser's standing small.
Beside the victory,
that's her destiny.

I was in your arms,
thinking I belonged there.
I figured it made sense,
building me a fence,
BUILDING ME A HOME!!

Thinking I'd be strong there,
but I was a fool.
But tell me does it feel the same,
when you calls my name?
Somewhere deep inside
you must know it wasn't right.
But what can I say?
Cause..

-I don't wanna talk
cause it makes me feel sad,
but I understand
you've come to shake my hand but does it cant change tha past so no apoligize will last.


' ytan är blank men inombords är världen matt '

Igår var jag på dagen en sväng till luleå med affe och alle sen hem och se lite pretty little liars. Senare på kvällen blev det middag och bio med fina sandra och emelie och efter det fylle besök. Idag har jag legat i sängen exakt hela dagen, pluggat och avsappning står på schemat så!


' obiologisk men jag älskar dejj som du vore min andra halva '

Sisters in war of life!