mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' mot fjälls '

Sitter i bilen på väg mot hemavan, är redan less på bilresan men det ordnar nog upp sejj efter en helg med skoter, sol och öl!!


' jag skulle andas i de tomrum som blev över om du lämna mejj nu '

Dagen har gått sakta. Praktik sen sola, handla och snabb catch up med c. Hem och laga mat med sambon sen relaxa resten av kvällen. I morgon blir det middag på olles med mina absoluta favoriter. Puss


' lets make this day to a foreverday♡ '

Helgen har varit rätt så bra. Fredagen bjöd på en tripp till finn för grillning med byabarnen och c. Sen sleepover i hennes stuga. Lördag- upp tidigt as hell för att sedan dra mot umeå för gaddning, bilköp och massa dö tid hehe. Väl hemkommen bar det av på fest och söndag nu då. Middag, fika och tårta i jörn hos kusin sen for hag och alfred hem för att ta tag i lite smågöra här hemma, städning, klippning sen avslut på det, bio. Nu ska jag ta mitt guld i handen och sussa.


' i got to be strong, just keep pushing on '

Godmorgon sverige. Ligger i sängen och försöker komma på nåt bra med denna dag, vecka, månad, år men hittar inget så ska nog återgå till vardagen. Praktik idag igen men sista för denna vecka och efter den så tar jag min soulie i handen och drar mot skogen för att andas ny luft och rensa tankar. Blir fan gött de.


' allt är så jävla långt bort, t.om de närmaste '

Kul dag på praktiken och i morgon väntar en ännu bättre. Ska följa med och hjälpa till med fotningen till megafonen och sen go lunch på verandan. Och imorgon ska vara motsattsen till ikväll, lugn och avslappnad. Det enda jag ska göra är att klippa pontus sen se serier och bara må. Sleepmode, nighty!


' känslor som väcker minnen får gärna ta j-blund i handen och somna in igen '

What a day! Krigade mejj till praktiken idag, fick träffa en trevlig arbetskompis och sen var dagen ganska arbetsam men lugn. Möte direkt efter och sen hem till svinstian... Fyfan måste börja håll efter i städning och tvättning!!!! Nu är det iaf bockat av och nu ska jag kika på priser, färger och längder på löshår för i morgon beställs det med hjälp av svärmora❤


' gårdagen '

Såå jävla kung kväll igår. Myste med ett gäng härliga tjejer hela dagen. Fixade hår, smink, övade och larvade runt på mollys från 10 på morgon till 10 på kvällen då allvaret började. Vi tog catwalken med storm och sen shottade vi som gudar! En jävligt bra kväll som avslutades med bff som sovkompis!!!


' fixning inför lördag '

Dagen till ära har jag varit på färgning av hår på jb med fanny och josse. Blev rätt så mycket ljusare med lite skiftning i grått, vart rå bra! Sen på kvällskvisten så har alla 'modeller' varit på mollys och prövat gå och alla kläder, lätt klätt var ordet! Nu blire sussning och så praktik i morgon. Pöss

Orättvis bild på själva färgen men kommer en bättre senare!


CATWALK-MOLLYS-ALLSTAR

KÖP BILJETTER till modevisningen på mollys på lördag. Biljetter finns på allstar, 100kr. Det är mollstar, goodiebags och modevisning. Fanny och josse från frissör har som projektarbete att fixa frissyrer på tjejer som sen ska gå som modeller. Sen har make up store sminkning och sen är det kläder från olika affärer. Kommer bli as bra så skynda och köp biljetter!!!


' du sjönk när du inte brydde dejj '

Sitter hos hjärtegrynet och fryser om fossingarna (intressant) praktiken gick bra idag och det känns som det kommer flyta på de här! På kvällskvisten har jag hunnit äta middag med A och sen sitt film hos grannen. Imorgon bjuder dagen på vårdcentralsbesök och mest troligen praktik om det hinns med! Later


' så länge solen är gul och tid är fakta så kommer vi gå samma öde till mötes '

Låt oss springa medans vi kan, jag tappar snart andan älskling snälla låt oss springa. Låt oss stå vid klippan och känna hur gräset smeker våra bara ben av den svalkande vinden. Låt oss älska men lämna och öppna för nya tag. Låt oss stänga av och ta varandras händer och snurra tills vi faller ner och jorden snurrar kring oss. Låt oss bli ett och låt oss tro att vi fortfarande är bara barnet och stoppa ett moln i en burk.


' spotta inte i öppna sår, häll salt i dem '

Ligger i sängen, ont i ryggen, trött i benen och lite off i huvudet med amdra ord helt jävla slutkörd efter en praktikdag. Lite fucked up är det, jag måste vara en latkorv mest troligen bland dom största. Trotts allt detta så har jag ändå avnjutit praktiken för jag älskaälskaälskaaar carlings. Inte bara för de kungliga folket utan också för dom gryma kläderna som jag dregglat över idag. Godnatt och på återseende.


' catch the day with a stranger '

Ligger fortfarande i sängen men ska snart upp och göra mejj klar för prao. Denna vecka och 2 till framöver, finns jag på carlings.
I helgen blev det inge pite utan körde båda dagarna så är fortfarande lite trött efter sena nätter och tidiga mornar.


' give a fuck when you care '

Ligger i sängen och väntar på personer. Soligt väder + storm ute make no sense. Ikväll ska jag köra amazon åt fylletrattar och i morgon far jag och c. och bor på vandrarhem som omväxling i en helt annan stad.


Mar. 07, 2013

Mitt liv är totalt upp och ner just nu och på det ligger jag helt ensam i lägenheten.


' hon och han '

I nuet lever jag med han. Han gör mejj lycklig och men han håller mina fötter på jorden. När jag är med henne, planerar vi framtiden tillsammans, helt otroliga saker men vi kommer aldrig någonstanns. 2 personer, 2 livssätt och dubbelt med hat mot varandra.
Jag är kluven eftersom jag behöver båda två at the same time.


' nya banor tack vare nya vanor '

Ojojoj vart lite senare än tänkt. Kvällen har iaf bjude på nåt slags filmmaraton och sedan bilkörning med mo. Sista svängen vart just avklarad mot byske för att släppa av fylletrattar. Nu bäddar jag ner mejj i sängen med älski, och klockan är snart 4. Heh fuck my lord godmorgon.