mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' you turn my world upside inside and all around '

Its war and pain all over the world but the only pain you make is when i love untill it hurts. you only making me smile and the days i cry, its just because im so afraid to losing you.


' tisdag '

Varför känns varje veckodag som söndag? Behöver nog ett jobb eller nåt liknande... Idag har jag iaf fixat lite presenter och beställt hem lite grejer och snart ska jag fara till byske en sväng. Kvällen består förhoppningsvis av en saknad vän och kanske en tripp till grannbyn.

miss u♥

' hejhejehejejj '

Har just varit ute med perlan, jonas, gurra och jarl och fotat när dom körde cross och innan det var det pizza till middag. Beställde just hem en massa kort och nu börjar jag känna att jag faktiskt är helt jävla slut efter helgen och veckan så blir nog att hoppa i säng snart.
Älskling

Lycksele alfred mica bajs tårar bilar skratt öl. Fuck monday

 


' tired of being that girl who walks behind you every step you take '

Har varit med linnea och linn idag. Vi kollade igenom gammla dagböcker och var och kikade på ålundnärköp. Sen tog jag och linnea en pn sen middag. Nu sitter jag och väntar på cicci och joel för att följa dom mot staden.


' packa in mejj i fin dröm '

Vilken fuckad dag, på riktigt! Har spelat lite gitarr sen sova hela dagen tills bello kom och väckte mejj, som den vita slav jag är så steg jag upp. Vi åt lite middag och for till byske. Efter byske så vart det lite traktorkörning hah.. och spel sen hemgång för isabelle. Har nog varit världens tråkigaste vän idag för hela dagen har varit upp och ner! Tur min fina vän stod ut iaf❤ Min fina outfit idag:


Back i finnträsk! Helgen har varit bra och nu blir det nog vila i några dagar för att sen antingen hälsa på huvudstaden eller fara och hoppa och dansa på pdol!

Fina du!


' helgens bravader i bilder '


' your problems vill always be my worries '


' todays '

Slaggade hos miriam aka puffy igår sen i morse så åkte jag moppe med hon till byske sen vidare med buss till stan. Fixade lite grejer till helgens bravader sen tog jag hand om älsklingen som kände sejj allt annat än kry, så mestadels av dagen har jag varit på lundgärdsvägen och biografen och nu bär det av på en kvällsprommis med hjärtegrynet! Puss


' stranden med brudarna '

Blev en dag på stranden med olivia och lina, sol-glass-fotning och en massa prat, mycket trevligt! Är tillbax i hemstaden (finnträsk-what a city) xD.. Blir nog iaf en kväll med inget att göra på to do listan, tur är att morgondagens lista är full!


SKORNA


' stabilt och under kontroll '

Sitter på bussen till byske för att äta glass med mirre. Har shoppat som en dåre nu på morgonkvisten med cicci. Skor, bikini, bh, trosor och en tröja ligger bekvämt i påsarna här på sätet, sved lite i plånkan men man måste ju gynna sejj lite ibland! Finaste❤


' helgen '

Helgen har uppskattas mycket väl. Jobb, bilar, bästavän, fest, grannby och en jävla massa go folk! Tyvärr blev det en slö söndag tack vare nätternas dåliga sömn, men det får tas igen! Natti


' rivna sår och öppna ytor '

Jag ligger här stilla och hör varenda litet andetag. Jag flyttar närmare och känner din varma hud mot min. Dina ögon är stängda men ditt sinne är öppet. Tänker du på mejj? Tänker du kanske tillbaka på vad du gjorde för ett år sen? Eller tänker du tillbak på vad vi gjorde igår? Jag tänker på dejj. Jag tänker på allt vi gått igenom och allt vi kommer att gå igenom. Jag tror inte det kommer vara svårt, du kan andas älskling det kommer vara som en vals. Dansa med mejj, jag sa dansa! Kanske det enda jag kommer tvinga dejj till, dansa med mejj. Dansa oss genom livet och låt mejj vara tanken bakom dom stängda ögonlocken.


' blev kvällsdopp hos mirre '


' inget och ännu mer inget '

Sitter i bilen på gården med jonas och jarl och funderar vad som finns att göra, blir nog att sitta här hela kvällen verkar det som! Så intressant har jag det.


' onsdag '

Den regniga dagen ska spenderas med Elin. Födelsedags firande och mys står högst på listan, sen blir det nog massa prat att ta igen också eftersom man inte sett den filuren på hela sommaren.


Du är personen som fick mejj att tro på både kärlek och på liv igen. Du är personen som för första gången verkligen fått mejj att känna mejj både älskad och så sjukt innerligt kär samtidigt. Du är personen som får mejj att skratta tills jag nästan gråter. Du är personen jag vill ge allt. Du är personen jag aldrig vill förlora. JAG ÄLSKAR DEJJ!


' when your past run into you again and again and again '

Igår var jag med saknadeolivia❤ vi var en sväng till cissi och åt glass sen for vi hem och fiskade med linus alicia jarl och hampus, vart bara några små gäddor men det var trevligt iaf. Nu har ollvan fare och jag och jarl ska försöka hitta nåt att göra, jävla dödträsk!


' vi går med strömmen, förhoppningsvis i samma vatten '

Ligger i alfreds säng och försöker somna om men det går inte så bra... Igår var vi och åt och grillade på flotten som gled genom skeå-älven, riktigt trevligt och bra folk. Idag blire hemgång med olivia, mys och andra trevligheter i skogen. Puss


' getting higher than the moon '

Dagen har spenderats i umeå med cicci, blev lite shopping och lite annat. Resten av veckan så har jag och frugan solat, badat och bara haft det gött. Hängde i simtoss stuga lite i torsdags och badade pool och åkte efter båt. Har alltså haft en riktigt bra vecka med massa sol och nu väntas en regnig men ändå en bra för i morgon kommer älsklingen hem!
babe

' I'm scared of what I would do if I found out, not if you actually did it or not '

Taggar denna vecka stenhårt. Mycket kommer hända! Och har föresten ÄNTLIGEN fått sommar lov och slutat arbeta, känns underbart. Nu ska det levas fullt ut i sommarvädret som är beställt!
Screw u and let´s have some fun.

' kahfkafkla '

SItter och äter glass med Cicci. Vi har även varit ute med gummibåten på träsket och ätit chips o dipp och chillaxat lite. Taggar inför dom sista arbetsdagarna, sen då jävlar ska det spenderas pengar! HEJDÅ