mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

gagsmark

sitter i gagsmark och känner mejj lagomt trött. idag har jag och Mirre bakat och sålt negerbollar & svennebollar vi fick ihop 170kr VAR! kändes jävligt värt. vi har haft jätte kul, bakat fikat och massa. ska sova här så nu ska jag låna mejj en dusch och mirre ska sitta här ett tag. vi hörs!!

FRÅGESTUND FÖRFAN!!!!

snyggingar! love u mirrrääääh!!!!!!

godmorgon

väcktes av älsklingen i morse som inte ville sova mer. gick upp åt framför film, hah  det låter inte som om vi gör annat än film , men vi skulle fira och då blev det ett litet film-maraton! idag ska vi gå på  skylltsönda och det blev byske. sn ska jag äa här och sen ikväll blir det ut och springa med laget sen fys kände ändå taggen på det.

gammal bild men ni får vänja er!!

kom igen nu med frågestunden...annars tas den bort


Kvällen!!!

Hej älskling:$<3 jag tänkte bara säga att jag älskar dejj jättejätte mycke och jag älskar din blogg, den äg:$:$ till er andra så har vi haft det jätte mysigt ikväll, med middag (som Mathilda lagade) godis, filmer och en massa annat mys:$. Hade bra;)!<3/ din H<3

NATT MÄNNISKOR,-NU ÄR VÅRAN TID

jag och bejjb kom för ett tag sen ut från duschen och nu tänke vi väl se mer film och bara tare lugnt. imorgon blir det antingen byske-skylltsöndag eller skeå-skylltsöndag och sen träning iaf, tagga det♥


usch att vi alltid lyckas hamna på olikaställen när det äntligen är helg och jarl-time...
- SER ATT NI IAF BÖRJAT FRÅGA LITE, FRÅGA MER JAG SVARA PÅ DET MESTA!
-JAG GILLAR?
-JAG ÄLSKAR?
-VARS JAG VILL BO?
-VARS JAG BO?
osv ni kmr på nåt åsom.puss


bad news!

Vi har inget internet för vi ska snart få breband , men vi vet bara att det kmr före jul inget annat .. så nu blir det dåliga uppdateringar... Men det bra  är att ni kan fortsätta frågestunden!!! så fortsät fråga.
ikväll ska jag och älskling fira 8 månader ( som igentligen är imorgon men) med mat och massa mys. han har btw tänt ljus och gjort sejj fin och massa gulle saker!!! nu ska jag fortsätta med maten.pusshej!

för använd bild .. menmen


NU KÖR VI!


Jag tar bort den om det inte blir några frågor/eller för lite. Och jag svara på frågorna när jag tycker det är tillräckligt! fråga på! puss

weheartit

jag älskar bilden.

another beautiful text

jag är en flicka men höga drömmar och låga förväntningar. 
-jag var varken tänkt eller menad med jag vart ändå till. Vars jag än är och eller vars jag än vänder mejj, så vet ingen vars jag står ,varken jag eller du. keep dream stupid girl, du kommer ändå ingen vart!
I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
make shure you cross the line
Don’t let the colours scare you,
it’s just a state of mind
We´ll stay out of sight
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading

Watching the world in your eyes

i want to break free. i need to break free. i got to break free.

in now three years, have you been my reason to cry.. 
i gave you roses and i gave you my heart... but you laugh it off and i liked it. what happens when I stop loving you? will i be completely faithful then? my sercret it´s the biggest of them all. it´s you i hide.

ROCK-TEMA!







har nog aldrig lagt in så många bilder, nånsin!var tvungen ta bort vissa , för dom var suddiga , och vissa försvann bara...men enjoy!

GODMORGON!

igår så pluggade jag med hampus och så myste vi och såg nån eminem film egil köpt, faktist sjukt bra film, 8 mile tror jag den hette. 
idag är det ROCK TEMA så efter gympan blir det att styla upp sejj med massa snygga kläder. 
nu ska jag sminka egil.hahah puss


you broke my heart, now it´s my turn to break yours.

hejhej, tänkte bara säga att vi hörs i morgon, orka inte skriva mer i kväll så.

puss hoj


SKOLA

hej, sitter och har svenska , eller svenska/engelska , men jag har iaf bara svenska!
ska igentligen plugga , men hans/hasse/lärarn, gav iaf mejj en dator så jag kolla runt på den ist och fördriver lite onödig skol tid! Sen efter skolan ska jag vara med olivia och cissi ett tag och sen efter det ta 20 i 4 bussen hem. Äta hemma sen vara tillbak i byske , eller i byskeBYN kl 7?! hos najda och ha en ¨mor och dotter¨ kväll , med sminkning och massa kul. hoj
'
arkiv bild.,

GODMORGON!

drar på skola nu. kortdag sen brudar sen mer brudar hos najda.hoj.


COME TAKE MY HAND

hej , förlåtförlåtförlåt för jätte dålig upt!!! men jag ska försöka bättra mejj , men jag har bara så jävla lite data tid just nu så ... 
aja , idag har jag iaf haft skola , julshow´s övning + lucia övning , lite roligare skoldagar än andra iaf. För några dagar sen ringde Nadjas mamma och fråga om jag och min mamma ville komma på '' mor och dotter kväll '' för att då få blir sminkade av proffsen , nadjas mamma osv. så då ska jag på det imorgon kväll, sjukt taggad. Och igår så sålde jag och hampus klart mjukakakorna och tjänade över 1000 kr var! Så nu har jag betala tillbak allt som ska och så har jag börjat spara det jag ska spara till comeniusresan! 
nu ska jag se hockey , jag hata igentligen att se det på TV men jag lovade se med mamma bara hon köpte nåt gott , så jag ska väl göra det då , och sticka! HEHE  aja , puss

puss

!


i can´t keep my eyes out of you

go kväll. kom för ett bra tag sen hem , från jobbet som var jätte kul. träffade en tjej , som jag kom på nu att vi inte ens presenterade oss för varann , men vi pratade ändå om allt och inget hela kvällen? aja hoppas iaf att jag får chansen på det här jobbet igen! har serverat , gjort kaffe och lagt upp mat osvosv.. 
igår var det ..jaa en händelserik kväll , kul början men dåligt slut men var iaf kul att träffa cicci!
nu ska jag vara med älskling! puss
old pic. but still the same love.

bilder från last night




tids inställt inlägg!

heeej kompisaar! 
ni sitter och läser min blogg och jag är ute med världensbästa ciccisu och jag lovar er jag har mycke roligast i kväll/natt och jag vet att man kan skriva så , så säg ingeet. kysss och smek

papii



btw , pappa är min pappa ( haha logiskt) och peter är ciccis pappa!
kan verkligen inte sluta skratta hur peter stå på den första bilden!!!!!!!!!!


måste säga , hah vi är inte lika!!!! men han är ändå världensbästa!

99kr!!!


vart riktigt nöjd!

NEJ JAG ÄR INTE DÖD , MEN MAN KAN LUGNT TRO DET!

plugg plugg plugg skola skola skola mer plugg fotboll fotboll fotboll, och ingen bloggning! nu efter jag bakat kladd kaka så ska jag skärpa mejj och göra ett inlägg eller t.om med några? 


go´natt

har pluggat hela kvällen och nu ska jag ta och krypa i säng så vi hörs i morgon. 


wherever you go , i follow!                                           puss

chacha hampus här

har tänkt ta över den här bloggen nu , jag ser ju att den är känd så det är väl ganska bra! ja ni såg ju att jag hade gjort en liten makeup uppvisning tidigare i ett inlägg , eller den förra bloggerskan la in det men det var iaf på mejj. Och ni som missat det , kommentera gärna så lägger jag in mer , jag har minst hundra fast när jag sminkat mejj själv och bättre, aja ikväll så har jag vare med mathildak och hon har väl typ liksom pluggat eller nåt jag vet inte jag har iaf sminkat mejj och fräschat upp mejj inför natten. aja , i morgon blir det ¨se på mathildas träning sminkning¨ så ni vet , det är iaf nice och fräscht. aja nu ska jag kila , vi ses eller hörs lovers . puss hampus


ni gillare ? ja vet det .

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dejj, för jag trodde du fanns och väntade mejj. Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött ,för att möta den vackraste människan jag nånsin mött.

Jag vill tillbak , jag vill tillbak till den dagen , då jag kände nåt. Vars tog tårarna vägen ? när sluta jag kunna gråta? När jag först träffa dig och när jag först träffa dom, första gången är alltid bäst-right? jag vill ha ett perfet ögonblick igen! -Minns du när du var lyckligast sist? 
- Jag är lycklig, tror jag , jag känner mejj iaf säker och glad, men jag minns inte sist när jag kände mejj riktigt lycklig , och hade the time of my life. Jag vill släcka lyset och blunda, slå igång den bästa musiken och bara försvinna in i min dröm, dom 7 timmars sömn jag får räcker inte till för alla mina tankar , dom tar över vardagen och gör om allt. Jag vill ha allt som förr, jag minns när jag kom fram och ville inte hem. Jag tog omvägar och gick förbi bara för att se alla och dejj. Men nu tar jag den lättaste utvägen , då alla känner sejj modigast och våga säga vad dom igentligen känner, jag gör det och dunkar hård musik om hat sex och droger, jag tänder släcker tänder släcker tänder släcker. jag rullar spotta rulla spotta rulla spotta.

-du dödar dejj själv , sakta men säkert! varför gör du det? bryr du dejj inte om dejj själv?
-jag bryr mejj om dejj ju.. du är viktigast
ibland är du så otroligt dum, du måste ju bry dejj om dejj själv också!

-är inte du mörkrädd?
- nej jag är inte rädd , jag tänker att , händer det så händer det.



love is like the air we breathe.
it may not always be seen , but it is always felt, used and needed and you can´t  live without it.
OCH DET VAR BÄTTRE FÖRR
sometimes i really think , that´s the point babe. i´m pointless,
i wasn´t supposed to come , i wasn´t meant to be.

you look so right you, but you feel so wrong and I can´t shape the word to you ... so just call you untitled, the untitled love



You're the closest to heaven that I'll ever be. And I'd give up forever to touch you.


Remember M 
remember E 
put them together 
and remember ME


glad fars dag!

jag har världens bästa farmor!!!!! fick en fjäll räven jacka av lilladamen , tack så hemskt mycke!!!
fast jag vet inte om jag ska behålla den eller sälja den ?
idag när jag vaknade så såg jag lite TV sen var det fika hos farmor då och nu sitter jag här , så min dag har ännu inte vare så spännande , eller intressant. Drar nog till byske ikväll och köper PIZZA och sen hem och mys med familia. btw igår så gick det jätte bra att sköta , lilla cecilia ville inte ens att jag skulle fara , aw! och sen fick jag 200 kr så det kändes prima! 
HAHAH och när jag kom hem så fick jag höra av mamma att anders ( barnens pappa ) hade sagt att om han vore 15år så hade han gjort allt för att få mejj , för jag var så snygg och så otroligt trevlig och ja.... hahah fick mejj ett litet skratt där! men nu ska jag kolla vidare pussssss


I will wait for you. I want to wait until the day it could be us forever, I continue to dream about you.


Just a friend
That's all I've ever been to you
Oh just a girl
Who wants to be the center of your world
But I ain't got much to offer
But my heart and soul
And I guess that's not enough
For you to notice me
I'm just a girl
And I guess that's all I'll ever be to you
To you
I try to smile when I see other girls with you
Acting like everything is ok
But ohh
You don't know how it feels to be so in love
With someone who doesn't even know
My secret love
In my dreams
I see us both together constantly
Why can't you see
This love that's here for you inside of me
Ohhh
What do I have to do
For you to notice this
You look at her with love
With me it's just friendship
I'm just your girl
And I guess that's all I'll ever be to you
To you
I try to smile when I see other girls with you
Acting like everything is ok
But ohh
you don't know how it feels to be so in love
With someone who doesn't even know
My secret love
What do you see in her
You don't see in me (don't see in me)
Boy you're so hard to believe
Why do you show her love
But there's none for me
Boy you don't make sense to me
Cause I don't have much to offer
But my heart and soul
And I guess that's not enough
For you to notice me
I'm just your girl
And I guess that's all I'll ever be to you
To you
I try to smile when I see other girls with you
Acting like everything is ok (everything ain't ok)
But ohh
you don't know how it feels to be so in love (so in love with you baby)
With someone who doesn't even know
My secret love
Boy you're so hard to believe

halloween+ vinterbilder?










vad jag gjort på morgon


ska fixa mer men vet inte vad eller hur det blir så...

jag ljug inte , jag vänder bara lite på sanningen...


vaknade i morse av att mamma kom in i rummet och sa att det var klart att jag skulle vara barnvakt, bra det men inget roligt sätt att vakna på. Och igår somna jag medans jag prata med hampus , som däremot är bland det bästa sättet att somna på! Och i morse vart jag happy, för jag hittade kameran , hahah jag har verkligen inte bra minne , jag trodde jag tog med den till hampus eller att den låg i hallen , men jag hade gömt den (för några!) och det är typ det vanliga för jag glömmer alltid!!! bort vart jag gömmer saker sen är dom spårlöst borta , så nu ska jag sluta gömma saker , för jag gömmer dom även för mejj själv. men nu ska jag äta bullens korv och sen sy på en väst. hörs. hejdå jonna♥♥♥

BTW om ni inte tycker att jag svara på era kommentarer så gör jag det , men jag svara på samma sätt och ställe som ni skriver dom på, så klicka bara på kommentarer nedanför alla inlägg! puss

bild : min , tagen av mejj. 
på bild: brolle♥♥

godnatt gott folk

har vare ute åkt bil med jonas och jonna , satt i baksätet själv menmen nuy ska jag iaf lyssna på musik sen kanske hoppa i säng? lät bra så vi hörs i morgon.puss.


åter där jag hör hemma

kom för ett bra tag sen hem och jag har packat upp och myse med kissarna&hund♥ och nu lyssnar jag på musik och kollar fejjan. Imorgon sk ajag sitta barnvakt och för hoppningsvis tjäna lite på det men det är iaf roligt så det spela ingen större roll. Nästa helg ska jag och älsk tjäna pengar och jag ska spara det mesta till min resa , fick pengar... men nu ska jag äta och sen ska jag leta min kamera som är borta? -ffuuck men jag ska hitta den så det är löögnt!
pussar

i love you all on the picture!

bilder från halloween när jag sminkade hampus!!! hahahahahahhha pöZz





mirre taggade upp mejj så jävla hårt idag!!!

jag ska hit

CARIBIEN
& jag ska mest troligen mellanlanda här!!!!

NEWYORK

fett taggad

jag lisen mirre amanda drar till caribien!!!!!!!! fyfan .. trodde jag skulle ha halv tur men jag hade fan jätte tur och fck följa pga ett lotteri:O? awesome synd om dom som inte fick fara menmen...
Ska duscha , hojj

ilove u sis

you took my heart with you

idag har vi vare på a-torp & lyssnat på olika gymnasie saker, och i natt blire att sova här för det gick inte för cicci:( menemn,, hörs i morgon , godnatt


you broked my heart when you said goodbye

att en sån liten sak kan göra en så glad?otroligt! och det roliga är att ni inte ens vet vad det är. hahahah fan vad glad jag är!!! nu står min älskling och sjunger mejj i örat medans jag sitter och skriver , fan vad bra det är att ha en pojkvän som kan sjunga! han kan sjunga en till söms och när man vill , och en sång kan göra en otroligt glad men när ens älskling sjunger decn så blir man otroligt mycke gladare!!!!! skaffa en pojkvän som jag har , då är ni lyckliga.
nu ska jag kolla runt och sen ska jag se om cissi och linus är klara och sen blir mys och prat med min bästavän,-cissi! godnatt.

den dagen jag först såg dejj, redan då visste jag att det på iaf nåt sätt skulle vara vi. Ända sen den dagen då jag prata med dejj , sen dess har vi vare min bästavän. loveu , jag har alltid och kmr alltid ställa upp för min bästavän och jag hoppas du gör desamma!♥


kithehehehehen

är hos cissi nu och igår var jag hos hampus , haha faktist så äre skillnad, för hos cissi så har man te.x tillgång till dator och det har man inte med hampus för då blire sura miner..hah aja och nu så iaf så ska vi duscha och sen ser vi vars kvällen tar oss, pusshoj


goodnight lovers

kom hit till cissi efter mat och trevligt i mellis med granbergs släkten.Vi har tränat och sett film och pratat i massor ,som verkade behövas? efter halva filmen gick vi och duscha och ni sitter vi här rena och ja bara rena. 
imorgon ska jag och cissi vara på kitchen på ck som sagt (hehe tjaat!!) och där ska vi också vara hela veckan, så det är bara att komma och ta sejj ett fik!:D , aja nu ska vi sova för att orka i morgon.
gammal och fin ( host) konfa bild.tur cissi iaf är snygg.GODNATT

just so you and everybody know

-igår så spela vi spel , vi gick till kyrkogården och vi såg number 23 som var ganska bra men inte så bra som vi trodde. idag ska jag vara med Jonna ett tag om jag hinner , sen ska jag till mellanboda och äta med släkten gran-berg och sen drar jag till byske och sover hos cissi. I veckan ska jag ju prya på kitchen på CK och sova hela veckan i byske , utom tisdag då ska jag hem och onsdag sover jag hos världens bästa cicci!!!♥
så jag kanske inte blogga så mycke iveckan , men jag snör nog in nåt medelande då och då men inte nya bidler för jag orka inte lägga in bilder där bort så dom får ni veckan efter , nu ska jag och hampus ner till träsket och känna på isen!! puss hej lovers.
Ps, Thrane e cool!


Kåt!

jag e som lite små kåt av mig ikväll hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom hem till mig om du vill.... 0738033501!

i have a dream

hemma igen , hampus är här ochg vi ska äta laxgryta , mumms!!!!! och senare i kväll ska vi gå på krykogården och kolla och sen vet jag inte riktigt vad som händer , men jag vill iaf se någon skräckis men jag vet bara en som gå, number 23, alla borde se den, den sågawesome ut!
nu ska jag sociala men älsklingen. pushoj

favvo tjejerna!:**

GODMORGON

vi kom hem runt 12 igår och somnade runt 3/halv 4 och sen vaknade vi 5, eller jag för jag kunde inte sova sen så somna vi om ett långt tag senare, så en jobbig och lång natt för oss 2!!! nu ska vi se film och sen så ska vi kanske äta eller nåt, och senare i dag så far jag hem och vilar upp mejj och troligen vara med jonna?. prima! pussar
btw det blev inga bilder från igår för jag trodde vi skulle vara inne i ett hus men så blev det inte.


tids ställt inlägg!

är nog ute med massa folk nu och har the time of my life! hoppas ni med har en galen och kul kväll för det ska fan jag har!!!!! vi ses i dimman.♥

home2

sitter just nu hos hampus , fast han är på bodaborg fortfarande så bara jag elle och lilla katten hemma, har busa lite med kissen med , så sjukt mycke bus och energi den katten har asså!! aja nu ska jag busa mer så seeya

mitt hår kmr nog ungefär se ut så här i kväll, fast kortare..........


höstdeppa inte

vaknade för ett tag sen och såg ett sms från världensbästa bello♥ inget bra sms men det bli iaf inte stan ikväll utan annat b.u.s någon annan stanns. Jätte tråkigt att det inte blev hallloween pharty var kallas taggad men det gör verkligen inget bejblove you anyway!
nu ska jag snart ta och ringa hampus igen , glömde att han var på bodaborg med selina osv, haha fisk minne!!! men jag ska iaf försöka igen för jag minns inte riktigt när han kom hem (a)... aja , hörs i morgon eller senare i kväll. ska iaf fånga kvällen i bilder så det blir super,puss

you get through this to, you are so damn strong. I love you with all my heart sweetheart.I will stand by you when everything is over and say, I told you that you can take you out of this to, cause you are amazing.

raise your glass

we can go on , but we wont. haahh meingslöst? oja. 
menmen , ska äta snart hoppas jag väl.. och för bara ett tag sen så testa jag om allt jag köpte var värt och det vare som tur var och nu ska jag sluta med det här inlägget för jag förstå inte ens varför jag börja skriva? har inget alls att berätta så nu drar jag joy to you
SOFTA MED JONNA HAHAH ::.....

hon är t.om snygg nerifrån? otrolig tjej asså....

jag har givit dejj allt och jag har inget kvar

kom just hem från stan , har vare där hela dagen men jonna , är sjukt less på gå men det vare värt!
detta köpte jag :

klocka teknik magazinet

fjäder örhängen

sjal , underbart skön!!!!

ikväll ska jag vara med jonna och troligen linn? så det blir nog soper! nu ska jag ta och ringa några samtal så , pussar

halloween bilder!



nu

ska jag snart hem och träffa världensbästa jonna♥!!! det var verkligen jätte länge sen men nu ska jag snart träffa hon igen :D:D:D!!!! lägger nog in dom efter längtade bilderna från halloween ikväll om jag hinner , ska iaf försöka! puss


lovelovelovelovelove



holá

hej, förlåt för ur usel uppdatering men jag har vare med hampus så jag har vekligen inte känt före så... 
men imorgon så lägger jag in bilderna från halloween och imorgon kmr Jonna :D:D:D:D:D saknad tjej!!!!!♥
imorse steg jag upp halv 7 och for och baka med anton david malin och mamma, vi bakade mjukkaka till klass resan, eller som vi ska sälja så vi kan fara på resan (a) .. Efter det så följde jag hampus hem och så har vi äte sett film busat i elle och richards säng och massa mer kuligheter. ikväll ska vi på gympan med nån/några och spela innebandy så det blir en fullspäckad kväll i kväll med , som alltid !!! hihih aja nu ska jag inte sitta här och skriva hela kvällen så pusshej ! 

cissis bild och cissis babe.