mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' and i´m out '


' i think of you '

Sitter i datarummet med julia och sandra och skriver sysaket igen. Idag slutar vi 1.20 så det blir hem och ta en powernap sen tagga infför kvällen händelser!!!

vill tillbak...

' if love is blind, why do i see you so clearly now '



' just nu '

Ligger och vilar med julia i sängen, vet inte vad som händer i kväll men säkert nåt roligt skriver sen hooj

' skolan '

SUGER! ligger och sover på bänken... men nu ska jag fakiskt skriva nå sy-tjaffs sen gå hem och sova och hoppas på att nån lagar mat åt mejj...herrå


' some people want it all, others have it all '

Sitter i byske hos cissi, hon och henns mamma plugga och jag och hampus nördar dator. Blir att slagga här och sen åka med simon till stan för att tagga ännu en torsdag med hv 2orna och 3orna.

' mot skolan '


' how many times will u try '

Nu ligger jag avsminkad och klar för sleepmode i min renbäddade säng. har hunne vare på hockey med cicci, men aik förlorade så en betalade för förlust... GODNATT BLOGGEN


' webb '

före:

efter:

' one word and i´m yours '

Inte längre blondin, igår kväll färgade jag och julia våra hår och mitt blev ljusbrunt/mörkblont och julias blev mörkbrunt/svart.

' oväntat '

ikväll har det hänt lite nya saker, kommer nog chocka folk i morgon. Nu blire film sen sova hos pullan. GODNATT
awwwww♥


' cause i need you so bad '


' okej '

Har vare och handlat och nu ska jag städa undan för som vanligt när jag kommer från finnträsk så drar jag med mejj massa skit.

' underbart '


' NYTT NUMMER '

Var visst fel på mitt simkort, så har de här nummret tills det är lagat, har inga nummer så bli inte ledsna om ni får frågan vem .0730403967

' GRATTIS VÄRLDENSBÄSTA '

älskar dejj♥

' TJAAA BLOGGEN '

Sitter och diggar hardcore superstar med ett hejdundrande humör. Dumpade grabbarna och bilen och bytte upp mejj till Mirre och moppen som förövrigt kommer glida runt på byskes heta gator. Tror jag kommer chocka världen ikväll!!!!! IM OUT
arkiiivv

' nytt '


' is he nuts? no he´s insane '

Nu är julia hemma och jag ligger i sängen helt död av trötthet. Dagen kommer bestå av att vila och ta det lugnt och ikväll blire ut och åka bil och kanske kika förbi på nån fest.
bild från valborgs troja.

' we belong together '

Sitter med jullan i Finnträsk. Vi har kört fyrhjuling, epa och åkt bil och hängt lite smått och gott i byske. Nu ska vi se film och ha det myyys.
Bjuder på en sliten bild på 2 slitna bruds

' bilder från några helger sen '

Klicka för större.


xox

Från första raden du skrev till mejj till sista, så har du alltid fått mejj att le. Ditt sätt att vara du har alltid varit spännande och jag har alltid älskat hur du alltid varit dejj själv. Har aldrig vågat visa hur mycket jag har velat ha dejj för sist jag gjorde det, krossades allt. Jag vill inte att du ska vara en gammal flamma, du ska alltid finnas här och få mejj att le, därför skriver jag nu, allt jag aldrig sagt och allt som betyder nåt.
Jag älskar dejj och jag vill att du ska vara den som håller om mejj om natten och viskar i mitt öra alla känslor som vi delar. Men jag har satt mejj i en sitts som är svår att ta sejj ur när man är rädd att såra folk... Jag hoppas, jag önska och jag vill att allt ska falla på plats och att du finns kvar när det äntligen gör det.

' after all we been through, i think this is the end of our story '

Ska snart börja dra mejj mot skolan och idag blir det nog en slapp dag för vi ska vara med 2- och 3orna och lära känna dom bättre eller nåt. Och ikväll står det JULLAN på schemat!

' hos jea '

Ligger i jeas soffa och lyssnar på robin bengtsson medans hon duschar. Klockan 6 drar vi på middagen och sen får vi se vad som händer efter. puss

' believe it or not '


' i am thinking about you all the time.. '

Blev hemma idag, lika bra det känner nu att jag har fått både hosta och feber, tack julia♥
Ikväll ska jag på inackoderingsmiddag med jeanette och sen ut och power gå med en till sjukling, om vi orkar. Nu ska jag trycka hem massa filmer, städa och sen luncha med mejj själv.

' fotat '

Idag har jag och JL vare och fotat lite vid älven, alla klagade på mina profilbilder på facebook så var kanske dax för en ny. Vi har också hunne med att se lite innebandy och strosat runt i stan. Nu blire vindruvar och GG.

' I´ve a dream, a song and a voice and everything is about you '

SKOLAN NU

' love u '


' dead man walking '

Många som undrar vad min nya blogg heter, men har inte bestämt mejj om jag ska byta än så skriver kanske här lite då och då!

' u look like someone i may love '


' du är överallt, men jag ser inte att jag kommer in nånstanns '

JAG HAR INGEN SOM HELST BLOGGLUST!
Namnl%2525c3%2525b6s_large

' just go with it '

Jarl och Robin for just, bjöd på lite middag så pojken ät nån gång, men nu är jag left alone med musiken på högsta volle. Kvällen verka bli lugn, kanske plugga lite glosor och städa



' starkast ligger nu underst '

har sett idol hos juliababe med emil och johan sen vart det lite moppande och lite häng hos mejj och nu ligger jag i sängen och ska snart skalla kudden.

' ska jag känna så ska det finnas tid att känna fritt '

Tumblr_lqwwhmnojx1r29p65o1_500_large
WE use to laugh and have fun, but lately there have been feelings involved and we all now what that mens..
' Feelings drift us apart and a laugh each day make u r stomach happy '

' FINNTRÄSK '

Dåligt humör, ville bara slå första bästa... så åkte med faster till Finnträsk och ska sova här och imorgon åker jag tillbak till staden. GODNATT

' utmattad '

Rubriken säger precis vad jag är just nu!!! 
Funderar på om jag ska ta bussen hem eller om det blir att stanna i staden, vi får se vad som händer riktigt, vars kvällen tar oss.

' roadtrip- umeå '

Ny kofta/poncho från gina, blir att mysa med den + 3 grabbar på väg till ume. PUSS hörs i kvälll

' i wish i have told you '

Gårdagen var lite kansig. Åkte bil var hos poppe tog hand om små fyllon och senare på kvällen större fyllon.. 
Är iaf rätt så sliten nu men nu ska jag och olivia ner på stan och köpa nåt ätbart åt mejj sen runt halv 1 drar jag mot umeå.

' freda-a-a-a-g '

party på g och jag ska sitta fyllo-vakt hela kvällen. Olivia och Jea ska sova här och i morgon drar jag till umeåå.
Ha en g-r-8 fredag allihopa!!!

' torsdag '


' byske '

Blev sovmorgon sen e4an med klassen och sen sket jag i gympan och drog till byske med cissi. Vi har äte gott och åkt lite cab och nu ska vi bara ta det lugnt och se lite idol och mysa för i morgon blire upp astidigt för att tagga skola...
hehe sliten tjej..

' GODNATT '

Nu ska jag och bullanpullan se film sen sova för att ladda inför subeway!!!! GOSSSENATT
sjukfiia

' måndag '

Den här dage gick hur snabbt som helst och det kommer imorgon också göra för då blire sovmorgon och sen en lektion♥♥ Då ska jag julia och sandra fira med frulle på subway, åzåm. 
Nu ska jag plugga lite innan jullan kommer sen får vi se vad kvällen bjussar på. puss
bjuder på lite fula webbisar så här på kvällskvisten

' back at home '

Kom just till lägenheten, nu har jag cykel och en jävla massa verktyg som pappa tyckte var ytterst nödvändigt att jag skulle ha, men jag förstår faktiskt inte varför.. menmen. Nu ska jag sminka mejj och byta kläder inför bion, måste ju iaf försöka se frisk ut ;)..

' YOU MAKE ME SMILE PLEASE STAY FOR A WHILE '


' min sommar har varit en fest, på alla de sätt '


' söndag '

Somnade rätt så sent igår iaf, fick lite fylle sms som höll mejj vaken lite för länge. Febern har börjat gå ner sejj idag så ikväll kör pappa mejj till stan så jag finally får en cykel dit, och sen drar jag på bio med simon jonas och vitto, tror jag de va(A) ska se jägarna 2. Då vet ni vars ni har mejj ikväll.

' i just want to know so tell me, am I enough or is it just at night '

Har lega och sove hela dagen i soffan, sen har jag vaknat till lite då och då och sett lite gossip sen somnat om igen. Febern har börjat gå ner sejj lite nu så jag hoppas jag överlever natten..hhe. Men nu ska förkylda jag se film och sen sova puussar

' gårdagen i bilder '

jätte suddiga och jätte dålig kvalla, men så fort min systemkamera börja funka igen så slipper ni mobil-bilderna...
'

' dagens '

  • finnträsk
  • rihanna
  • sista blosset
  • film

' i can´t stand how much i need you '

Tumblr_lqy1iv4ju21qbjt25o1_500_large

' lördag '

Gårkvällen gick bra men drog mejj hemåt pga av febern som slog till och som är ännu värre idag.. Tur jag ska hem så mamma kan stoppa om mejj ..hah. Har iaf sopat plockat skurat och torkat hela lägenheten nu och ska snart kolla busstider för att sedan bege mejj hemåt. hörs later puss
grymt fina flickor som gjorde min kväll igår, tack girls♥ Mer bilder kommer senare

' FREEDAG '

Drar till skolan nu och sen blire att tagga kvällen med 3 finisar + massa mer foolk! PUSS

Tumblr_lmb9v9mtwx1qkbon3o1_500_large

' just let the music play '

Skola idag och sen var jag emd olivia och bello och så har vare 'hund-vakt' idag åt alexandras lilla valp och det gick väl bra. När Bello for så var vi med jesper och rickard ett tag och strosade runt på stan osv men nu har alla lämnat mejj och nu återstår bara lite städning och sedan sängen tror jag. Ladda med gossip puss.

' nu>skola '

dagens: uppsatt hår, uggle örhängen, halsduk, svart t-shirt och blåa jeans

' bedtime '

Imorgon blire HV hela dagen och efter skolan blir det olivia sen tar hos bussen hem och jag kommer troligen sitta vid denna dum-burk. GODNATT FUCKERS