mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' sometimes i miss you, even if you sit right beside me '

Igår var jag först på skroten och städade ur bilen sen for jag och va med cicci. Vi hämtade skor, myste på vitberget och hälsade på hennes föräldrar. Idag vet jag inte vad som händer men ska i alla fall börja fixa allt till fredag då jag är i umeå på yran!!!!!


'Skallebäng av friends och jävla burgers '

Denna dag är lite äcklig. Fint att träffa min bästa men resten, nja. Räknar dagar till utlandet, 12 dagar kvar can't wait! I morgon plattar jag till rumpan vid skolbänken sen skräckfilm med broder och fina oldies! Pussgoodbye


' s

Jaha, ja lite blandade känslor är väl vad dagen bjudit på. Var arg i morse men vart glad av så lite som lite nedskrivna ord av finajenny. Sen hängde jag med david och lärde mejj som vanligt lite mer om livet. Kom försent till jobbet och kämpade på med burgare och skalletänk från 12-19. Har hunnit sett bio med mina män, rasse och affe. Ska flyta i hop med kudden nu. Hejdå


' lördag idag '

JA lördag är det! Ligger i soffan själv och har gjort det hela natten, börjar jobba kl1 så ska väl försöka nyktra till innan dess. Borde inte ha drucke igår, har pratat med för många och nae ska fan inte träffa nån idag, slår av min mobil nu hoj.
Minns inte ens att jag tagit dom här bilderna men han i mitten bjöd på en drink igår iaf. Fan för det, återigen hoj.


' om jag kunde skratta lika mycket som jag gråtit, skulle jag vara jordens lyckligaste '

I know you cry, I know you have bad feelings but why now? After all this time why know? But however, I wont let you cry and say your sorry!
I want to write it on your forehead so everyone knows about it, but instead I willl cut you mentally as you once and for all get to feel what I feel. We are after all of the same flesh and blood.


' push play, stop-rewind '

Idag saknar jag min bästavän, min högra hand extra mycket. Mest för jag vet inte om hon ler just nu eller gråter och för jag vet inte vars jag har hon. Sen också för jag skulle nog ge vad som helst för att höra hennes ord innan morgondagen, den ser mörk ut.
Ska äta min melon, se en film och försöka bli stark, rak och kunna säga alla ord jag väntat på i 9år nu. Det spelas som en film i mitt huvud just nu. Hoppas ni sover gott.


' keep your mind in your heart '

Igår var jag på skolan sen for jag och jobba 4-11 så gårdagen var inte så intressant.
Idag försov jag mejj så ligger ute i solen ist för att gå och slava i skolan. Var riktigt rödbränd igår så idag sattsar jag på baksidan ist!
Bjuder på en tomatbild på mejj och fina sandra!


' soliga skellefteå '

Ännu en dag har skellefteå bjude på sol. Imorse steg jag upp och gick direkt till solstolen med birgitta senare for jag tillpartybryggan med mica och åt pizza och stekte som fan! Ikväll ska jag smörja in mejj och dra på mjukiskläder och mysa med mitt m. Puss


' älskar att leva på tippen av min tå '

Den omtalade födelsedagsfesten vart lyckad! Åt grillat och drack öl med riktigt fina vänner. Begav oss sedan till olles och ännu lite senare till mollys där det dock blev kaos men slutade i armarna på min fina. Imorse satt jag ute i det 25gradiga vädret och nyktrade till för att sedan packa mejj till drängsmark för crosskörning och solning. Välstekt men lite ångestfyld for jag till byske för att spela brännboll och det vart riktigt roligt. Nu ska jag återgå till filmen i morgon kommer en ännu fartfylld dag med min mica. Bye


' sunny day '

Sitter på skolan och har samhälls. Ikväll blir det som sagt att fara till bureå och idag är jag extra taggad eftersom det är sol och då blir det så klart klänning ikväll! Nu ska jag återgå till lektionen puss!


' hitta ditt inre '

Vilken underbar dag, har stekt iprincip hela dagen med fina vänner. Nu på senare tid har allt börja rulla så mycket lättare än tidigare, kan bero på alla lyckopiller jag tar och effekten på sömn som de ger men what ever, lycklig tid! I övermorgon fyller min bästa pojk-vän år och det ska så klart firas så grillat med massa nyblivna 18åringar i bureå är höjdpunkten på morgondagens schema.


' gårdagen '

Gårdagen blev en liten onsdagsfest, drack lite bärs och njöt av solnedgången vid en öppen eld och massa fina kompisar!


' tisdag '

Blev en kort skoldag och tack och lov räddade mica min resterande dag! Blev jordgubbar, hallonsoda, bilar och dajm på bryggan ist sen övergick det till solning på balkong och sedan shopping!
Kom hem med en ny bh och dunväst. Har även köpt en pälsväst, dock begagnad men lika fin för de! Kommer nog uppdatera ännu mer eftersom det ingår i mitt och micas new life. Men nu avrundar jag där och säger godnatt!


' too cool for school '

Känner lite som rubriken idag med tanke på mitt blåa hår. Färgade håret med mica igår för jag ville kunna ha löshåret nån gång och nu skimmra både mitt och micas hår i blått, tur vi har varann iaf! Annars så rullar livet, sover hela nätter men drömmer fortfarande mardrömmar men förhoppningsvis försvinner dom med snart! Fint väder är det också men måste ändå säga att jag är aningen avund på C. som sitter i en solstol i cypern... Aja jag far också snart så.


' balls to the walls '

Ligger i sängen och känner mejj som en boss. En prinsessa sover bredvid och igår regerade vi som kungar. Avslutade så klart kvällen med stil, många avslutar kvällen med ett glas vatten men vi sprätta en kall och avslutade som vi började!!!
Snart beger jag mejj mot skogligare bredgrader där det blir cross och förhoppningsvis bio ikväll.


' moments like this are moments to look back at '

Dagen har gått segt och kröp så klart ner i sängen för att gömma mejj från denna dag men blev uppsliten och for och gick runt halva stan med mica. Gjorde ovanligtvis inget galet om man bortser från att gå runt halva stan för en korv men det var härligt men både en promenad och få prata av sejj med min fina! Nu är jag back in bed och ligger och ser nån film gnight!


' när vardagen plötsligt faller ner som en standard '

Vaknade hos olivia i drängs, skola sen hard workwork. Nu ligger jag i sängen och andas in sjuka andetag från alfred, sjuka pojkvänner är inget att rekomendera... SKOJA dom är bäst när dom är i underläge! Haha sjuk jag är, skämt och sido ialla fall. Vette fan vad jag ska göra i natt, med tanke på min otroliga yrvakenhet som oftast kommer på natten så kommer jag mest troligen pilla navel, blogga som en galen jude eller hoppa in i tvn och försöka catcha up med felix i felix-ketchup reklamen.. Hm lucky the one who knew.
Bjussar på en av terrans bilder från hemavan, här gott folk är mina kära hakor:


' dear day, go n fuck yourself '

Dessa glada inlägg bara sprutar ut här på bloggen, not. Asswhole-day idag och bättre blir det inte. Inte ens mina trognaste kunde rädda denna dag. Mitt knä är fucked up och blir bara värre, jag slösar pengar som en idiot och sånna här dagar uppskattar jag inte mina fina så nu ska jag ge mejj själv en käftsmäll sen sova!