mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' sjuk '

Sitter och ser film med Tobbe och Kim gick just och spelade poker. Är verkligen inte kry och det bli typ bara värre! Men får nog lov att kriga mejj till skolan för att göra klart allt skit som ska vara klart i veckan. Nu ska vi fortsätta se film, hare gött puss.


' idag '


' friluftdag '

Sitter och sola med Pernilla, Sandra, Elin och mathilda2. Vi ska igentligen pimpla men det blev inget av eftersom ingen av oss har pimpelspön heh...


Dag 6 - Din bästa vän

Jag har många 'bättre-vänner' sen har jag 4 bästavänner och en allra bästa av dom 4, och det är cecilia sundqvist. 
Henne har jag haft bredvid min sida sen jag föddes och sen har vi bara vuxit närmare och närmare för varje år som gått. Vi har aldrig nånsin bråkat och det finns inte nåt ont att säga om den tjejen hon är bara bäst, toppar allt!
♥♥♥

Dag 5 - Vad tycker du är din svaghet

Jag har nog många svagheter. Men de jag kommer på nu är nog att jag kan vara för generös när det gäller pengar. Så fort jag har en liten slant så kan jag bjuda kompisar på godis,fika och middag osv. Sen är jag väldigt svårt att säga nej och säga hur jag vill ha det ist, men det beror på hur väl jag känner personen i fråga. Sen kan jag vara lite lättretlig och tvärsnäsa till om jag är trött eller stressad. Fast svagheter kan ju vara saker jag ärsvag för också men ni för nöja er med de här.
Tumblr_llglnpfpo31qg60ado1_500_large

' i got something that you need, or is it just me '


' skolan '

Sitter och förbereder mejj för matteprov med Elin. Efter skolan ska jag till finnträsk en tvärt och äta middag och sen vara med jonna och Simon.


' That moment I forgot about everything I've been through '

423704_384740774870252_100000029984939_1611414_636891692_n_large

' mobil inlägg '

Ikväll har jag möblerat om och tagit tag i ett iTunes account så nu bara flödar det hem appar heh..

 


bild från i lördags på mejj och ett av fördelsedagsbarnen.

 


' hej '

Sitter på skolan och hjälper Elin lite med svenskan. Sov alldeles för lite i natt så är jätte risig och trött meeen det måste man ju också få va ibland. ajaaaa nu ska jag dra heerrå.

Dag 4 - Meningen med ditt bloggnamn

Alldeles för längesen jag började blogga så minns inte varför jag döpte den till mattisk. Men vart nog kallad mattisk då för har som bara haft smeknamn som kommit och gått från dag till dag så.

' söndag '

Somnade kring halv 7 igår och nu har jag hunnit städat lite och serverat pojken vatten och alvedon. Hade jätte trevligt först i byske med alla fina, sen for jag och sandra på frasses och träffade rg och några och sen vart det lite bilåkning med David sen hemgång.


' just nu '


Snart kommer Sandra då ska jag sminka hennes sen drar vi mot först byske och sedn åbyn. Har kööng.

Dag 3 - Dina föräldrar

Mina föräldrar heter Laila och håkan. Mamma heter Tjernqvist Karlsson och pappa och vi barn heter bara karlsson. 
Mamma är uppväxt i degerträsk med hennes föräldrar och 3syskon. Hon är kort och har kort brun/blont hår. Mamma har som ingen hobby direkt men hon gillar djur och knasig som hon är så gillar hon att klippa gräset-.-
Pappa är uppväxt i finnträsk med hans föräldrar och 2 syskon. Han är medellång och har brunt hår.  Pappa har massor med hobbys jämfört med mormin. Han stoppa upp djur, han kollar på stjärnor och antecknar, han ritar, han cyklar, han kör motorcykel. Jag och pappa har som alltid klickat på ett sätt som ingen annan i familjen, vissa säger att jag har lindat honom runt lillfingret men jag tror hellre att vi är mest lika och han är den som förstår mejj bäst.
Jag och mamma är nog dom som bråkar mest i familjen för båda är tjuriga och vill helst göra allt själv, så det finns nog en liten likhet mellan oss också.

' godnatt '

Idag kom äntligen min efterlängtade iphone så nu har jag tvär sytt en jeans mobilficka till den så den inte går sönder i morgon heh..Nu ska jag ta och lägga mejj och imorgon väntad massa trevligheter.

Dag 2 - Din kärlek

Kärlek för mejj är mycket. Jag har mycket kärlek till musik, parfymer(heh) familj, kompisar osv. Personer som står mejj nära får nog mycket kärlek av mejj för dom som gör mejj glad gör jag allt för! Sen har jag en stor kärlek också. En person som gör mejj glad, lycklig och helt enkelt hel. En person som jag skulle kunna gå genom eld för och som flyttat in i mitt bröst och klistrat fast sejj i mitt hjärta, och det är så klart alfred♥ Har fortfarande inte förstått att han är min. Blir alltid lika chockad men glad när jag vaknar bredvid han och kan dra min hand genom hans hår, det är som att röra en dröm som igentligen bara ska gå att se när man blundar.

Dag 1 - Presentera dig själv

Jag heter Mathilda Lovisa Karlsson och går hantverksprogramer årskurs 1. Jag bor i Finnträsk med min familj, pappa mamma och 2 bröder, men jag bor även i en etta på kågevägen i skellefteå som jag stortrivs i. Jag gillar att vara med vänner, alfred♥ och hålla igång och jag hatar att ta det lugn och sitta still. Jag är en glad person och när jag blir arg så  blir jag riktigt arg.

' lite att göra så snodde denna av mirrreee '

Dag 1 - Presentera dig själv

Dag 2 - Din kärlek
Dag 3 - Dina föräldrar

Dag 4 - Meningen med ditt bloggnamn

Dag 5 - Vad tycker du är din svaghet

Dag 6 - Din bästa vän

Dag 7 - Vem beundrar du

Dag 8 - Din tro

Dag 9 - Framtida planer/drömmar

Dag 10 - Dina syskon

Dag 11 - En bild på ditt nutida jag och en bild för ett år sen

Dag 12 - Något du ångrar

Dag 13 - Ditt favoritställe

Dag 14 - 5 snabba fakta om dig

Dag 15 - Önskelista

Dag 16 - Favoritoutfit

Dag 17 - Favorit årstid

Dag 18 - 10 av dina mest spelade låtar och varför

Dag 19 - Vad är meningen med livet? Hur ser ditt perfekta liv ut

Dag 20 - Vart är du uppväxt

Dag 21 - Vad inspirerar dig

Dag 22 - Favorit genre inom musik, film, böcker

Dag 23 - Vart kommer du ifrån

Dag 24 - Beskriv din dag i punktform

Dag 25 - Ditt stjärntecken, om du tycker att de passar din personlighet.

Dag 26 - Vart du ser dig själv om 10 år.
Dag 27 - Favorit TV-serie

Dag 28 - Vad gillar du att göra på fritiden

Dag 29 - Hur är det när du är kär och hur resonerar du till det

Dag 30 - Vad finns i din väska


' tonight '

Kvällen har bestått av:cicci!
Vi har mest suttit vid datorn och tagit det lugnt och pratat och har nog tagit rekord i onyttig middag heh. Nu ka vi nog fortsätta med lugneriet sen sova, godnatttt.
bild från midsommar.

' let´s be young, crazy and just fucked up '


Är reday to go men nu väntar jag bara på att filurerna ska bli klara och att klockan ska gå fortare sen drar vi mot skolan. Idag har vi kortdag sen blir det gymmet med zittzti!

' nothing compares to us '

Nu ska jag somna med mina finaste♥♥♥ Sovgott bloggn.

' skolan '

Sitter och skriver svenska med Elin atm. Efter svenskan har vi vävning och sedan slutar vi och då ska jag mest troligen hänga med Cissi och Olivia men dom verka lite struliga så vi får se! PUSS HOJ


' fet-onsdag '


Kommer köra på fetonsdag idag för blev ingen semla igår och man kan inte missa semlan på semladagen!

' just nu '


Har varit med Nadja Lina och sandra idag sen for jag lina och nadja och åt på 3kronor och nu är vi tillbax i lägenheten för lite chilling!
H







You are my star. You always make me go from the worst to the best, and I never laugh as much as when i´m with you. You have always been there for me and I will always be for you! 
I love you.

' piiiiiiiiiiiiiii '

Slutade tidigt och snart kommer lina hit och lite senare nadja så det blir myskväll med dom och plus lite plugg på det heh.

' if you only know my feeling, even if it´s a joke '

Vaknad just och nu är elin vaken med. Idag slutat vi kvart i 11 så har 2 matte lektioner sen slutar vitoppen!

' x '


' mys '

söndagens låtar

' söndag '

Har varit ute och åkt affes nya skoter och nu är jag helt slut i hela kroppen men ska ädnå fara och gymma med cicci om ett tag men ska nog ta mejj en pn innan.

' eat my dust, cause at the end I will always be one step ahead of you '



Tumblr_lu5pvvnt3g1qero0wo1_500_large

 


' i guess that´s deja vu '

Vände om mot stan halvvägs till finnträsk för familjen var sjuk och var inte sugen på att bli smittad.
Ikväll har jag: ätit go mat. hängt med albin m.m. vandrat hemåt med grannen.
Nu ska jag sova sen inatt nångång kommer alfred och då fortsätter sovandet på stämningsgården. puss

Så här glad ser jag ut när jag speglar mejj

' you rock my world '


Gårkvällen: Städning.Middagsdate med elin.Göra oss klara.Förfest.FULLT HUS.Mycket full klass.Krossat glas och sår av det.Bil till byggfest.Polispotatisgris.Frys.Våldgästa.Max.Epa.Sängen med älskling.
Hade en super kväll med min fina klass och detta måste göras om och då ska alla vara med. Nu ska jag kliva upp ur sängen och städa upp efter min stökiga, men grymma-klass .hade gött.
hahah bilden, men iaf... du är bäst♥

' fina personer växer inte på träd-hantverksfest '

och förstås dom riktiga partybilderna------v----

' it´s hard for me to breath '


' vi är högt ovanför staden '

Hon vill ha varmt, hon vill ha kallt
Hon vill ha hav, hon vill ha land
Hon vill ha vitt, hon vill ha svart
Hon vill ha mig, hon vill ha han, hon vill ha allt




' hos elin '

Jag och elin ligger i sängen och vilar lite efter badet. Ikväll ska vi skräckfilm med irma elina och julia och äta ltie godis så elin blir gladare♥


' 15 februari '


Hade en jätte fin alla♥dag, kunde inte bli bättre.
I love you. I find absolutely nothing wrong with you and the best part is that I find no fault at all on us either. You make my day and you make my night, and theres no one like you and I could say it so many times without even getting a bit weary, I love you I love you I love you.


' alla <3:ans dag '

ha en fortsatt bra sådan alla fina det ska jag med! Har just ätit middag och efterrätt óch nu blir det snart bio med älskling♥


älskar dejj!

' dina ord var vackra och sanna '

Sitter hos tobbe och väntar på att han ska diska så vi kan se film sen kommer nog kim också anlända så småningom. Ikväll har jag fixat lite inför morgondagen och varit med tobbe&albin sen även hunnit med lite tjejgrejer och bubbel med sandra.

tjobax grann3

' I cant imagine a life without you '

Gick hem från skolan vid lunch med en hejdundrande huvudvärk. Sprang och köpte lite mat-grejer inför morgondagen och fick även med mejj en tröja och en liten present hem. Nu ligger jag och kollar på tradera och har förstås råkat lägga lite bud så vi får hoppas att hon som ska få äran att betala har en bra dag...
.

' sitter hos grannarna '

Sitter hos grannarna och väntar på att dom ska äta så vi sedan kan klicka igång dream house!

' verkligheten om lyckan tog över drömmen om framgång och succé '

Vaknade just och faktiskt på ett underbart sätt, med solen rakt i ansiktet! Idag ska jag som många andra skogsbor bege mejj mot mitt andrahem och handla,städa och göra andra roliga saker inför veckan men först ska jag ut och köra skräpskoter!

♥♥

bild från i fredags från http://miniizza.blogg.se/.

' new in '


' nana come on '

Blev verkligen ingen lugn kväll. Vart överaskad av alla mina bästa med först pizza och lite förfest sen bussade vi (jag med ögonbindel) till byske för ännu mer överaskningar. Vart en superkväll tack för den mina fina♥
Nu väntar jag på moster för att sedan bege mejj till finnträsk för tårta och paket harebra.

' skolan '

Sitter och har sy lektion och min klass partar och jag gåller för öronen... brukar vara tvärtom!
Ikväll ska jag vara med olivia och cissi och ta det lugnt med mina bästisar så blir superduper, back to symaskinen..

surbild från i somras!

' albin hälsar '

Sitter med albin och tobbe for just. Vart bjuden på tårta och fint sällskap av dem! Innan det så var jag på middag med älsk och lite mys. Har fått en parfym, presentkort och en mixer än så länge sen när jag kommer hem blir det mer grejjor!

bulan och abbe -.-

' 17bast '



' Unbelievable '


' song for the underdog '


' händelsen och sedan upptäckten av att det verkligen hände '

Inatt har jag sovit en helnatt för första gången sen i fredags!positivt! Nu ska jag ta och äta lite frulle sen duscha sen halv 2 ta bussen till skolan för att försöka mejj på en lektion. Imorgon blir det lite skola och sen röntka huvud och nacke! Hade gött puss

daem vilken pudding! saknar dejj babe♥

' about me you and us or just about me my self and I '


jag har aldrig haft något riktigt smeknamn
jag är blondin från grund och botten
Jag älskar musik och lyssnar på nästan allt
jag har 4bästavänner och en som toppar listan så klart
jag har för det mesta jätte mycket överskottsenergi
jag pratar alldeles för snabbt
jag älskar överaskningar
jag är är beroende av parfym
jag är rädd för spindlar
jag kan nästan inte alls gråta inför folk, okända som välkända!
jag har typ slutat kunna bli arg
jag älskar både sommar och vinter
jag hatar höst och vår
&
jag tycker midsommar är den bästa¨högtiden¨




' dagens out och facefit heh '



Vaknade igår med den här läckra bulan i pannan... kom som lite i efterhand menmen.

' det här är min bästavän just nu '


' back '

Mår lite bättre nu, inte lika yr och lika ont i huvudet. Första dagen jag kan sitta vid datorn mer än 5min så det går framåt iaf. 

haha fin strandbrud...-.-

' '

hjärnskakning och lite läckra bulor i pannan! gr8 helg

' bow have you seen my cow? '

Igår så gymmade jag och cicci sen hem, duscha sen vidare mot bure. Var med hassan och albin där ett tag tills dom kom på att dom ville laga mat hos mejj. Har aldrig haft så mycket mat i mitt kök nånsin men det var jätte gott så!
nu ska jag dra mot skolan i den underbara kylan.. fyfan!!! 

föresten så var det affe som bloggade lite igår!!!


skönt ATT VARA HEMMA I FINNTRÄSK IGEN MED FLODhäst

i DAG HAR JAG Och Alfred hägglund kört lite pistmaskin men av slutade dagen med en fin ridtur kortfattat och bra! ha de bra alla käraPistmaskin Bombardier 2000

' just nu '

Sitter på skroten och skriver svenska uppgift medans affe, olke och david pillar på affes bil. Fanny klippe som sagt mejj och vart jätte nöjd, motför vad jag bruka vara när jag klippt mejj hos frissörer heh... Syns inte så jätte mycket men kommer nog nån bild på det senare. Back to work puss

' when everything ends we begin '

sovmorgon i dag så denna dag kändes inte alls lika lång som den brukar. Ikväll ska jag ta en tripp till fanny som ska klippa mejj sen blir det nog plugg!