mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' all that things we keep up but only together, thats all the things i love '

Hade en skitbra kväll igår på stadsfesten. Åkte lite karusell och träffade alla glada skellefteåbor, fick glas under foten och åt remmar. Sovde hos babe, men han for typ 8 imorse mot ume så nu sitter jag ensam i hans rum och filosoferar. Ska nog ta och äta nåt sen bege mejj mot cicci för att vila och tagga om! Puss
Älskling!

' helgen bravader '

Helgen har varit jätte bra! Har firat midsommar med alla närmaste
(utom neger cissi..). Har även fått umgåtts med mitt hjärtegryn hela helgen och det kunde inte ha kännts bättre när man jobbar hela veckorna och är helt slut på kvällarna. Igår var jag med Mica, vi åkte runt med david, marcus och massa sen for vi en sväng på travet men gled lika fort där ifrån med massa härliga pitebor. Helgen har som sagt varit super men nu blire att slagga med frugan och tagga sista jobbveckan. Puss
fin bild på peter ._.

' theres nothing wrong with(out) you '

Mot skell.


' en natt i träsket med jea '


ÄLGJAKT ._.

' hej bloggen '

Är på väg till finnträsk nu för att fira farmor. Igår umgicks jag med cicci och vi busade på och firade in helgen tillsammans med våra planteringskompisar, riktigt trevlig kväll!


' jag saknar dejj mindre och mindre '

Murarna byggs och du kommer aldrig över. Dagarna går och ilskan höjs. Toppen av ingeting,- you are one in the crowd not one of a kind!
- mot jobbet.


' första arbetsdagen '

Nu är första arbetsdagen utförd och jag är tröttare än någonsin. Hoppas att febern och hostan försvunnit tills i morgon så man kan köra all in i skogen. Har en sambo nu under sommarjobbet och det är skönt så vi kan peppa att både stiga upp och lägga oss i god tid. NU ska vi iaf duscha sen hoppa i sängs. Puss

haha hittade en fin bild på ciccis dator... vilka glänsdagar...  ._.

' after all we laugh together '

Har haft en grym vecka och en ännu grymmare avslut på veckan med alla studenter. Efter den här resan så har man feber och lite (sämst) kvalla på rösten, så vila ligger som första aggerande när jobbet börjar redan i morgon!


Jaksk


' SOMMARLOV '

Idag klockan halv8 krigade jag mejj upp för att fara till kyrkan för skolavslutning. Ikväll blir det att hänga med klassen som ett bra avslut.


' prom '

Igår var det balen, nervöst men gick riktigt bra faktiskt! Blev inte så överdrivet sent igår men lika bra det för idag ska vi till finland!

 

 


' sometimes its hard to understand '

Dagen har bestått av en rejäl sovmorgon och att sytt ett linne. När regnet började falla bestämde jag och jarl oss för att lära mejj köra cross.. Hah det gick inte så jätte bra när jag inte kunde svänga i sanden. Menmen träning ger färdighet.


' om jag säger du är vacker, vill du ligga med mig då '


' Livets spegel ler mot dig. Ta vara på dom få stunderna '

Har just satt mejj i sängen och känner hur allt bara rinner av. Har gjort klart de mesta idag och sen har jag bara måndag kvar. Fyfan vilken lättnad att känna att sommarlovet börjar rulla in. Ska stanna i stan tills 9 och se bio med hanna och cissi, så innan dess ska jag passa på att städa och fylla lägenheten med lite nya 'hem-gjorda' grejer. Imorgon blir det att sy sommarkläder och ta igen lite tid med familia, och kanske t.om fiska lite.