mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' holick '

Okej, större delen av sommaren har jag shoppat. Så nu tänkte jag berätta om alla mina köp. ( vilket är sjukt )
4 par halsband varav 3kedjor, större eller mindre. Mys tofflor. Boots inför vintern. Rock t-shirt. 10 nagellack. 9 ringar. 7 armband. 3 mascaror. 2 ögonbryns pennor. 3 läppstift. 5 parfymer. Mys byxor. Oversize football-tröja. Hår serum. 6 sminkpenslar. Och ja det var säkert inte ens hälften. Fyfan... Men måste i alla fall visa mitt senaste köp, mystofflorna. Riktigt softa tofflor som kommer vara riktigt bra till vintern!


Aug. 28, 2013

Har just lämnat skolan för att skjutsa linnea på möte. Igår kväll vart jag astaggad på att göra om eller nåt i lägenheten så det ska jag göra en timme ikväll. Sen ska jag även träffa josse och diskutera mitt hår. Just för tillfället vill jag ha brunt hår! Idag fyller även världens bästa kille år, grattis till alfred❤


' uttryck är en bra andledning till move on '

Ja min nykterhelg blev en 2dagars. Fredag krogen och lördag kåge. Har ansiksmask och ångest, bra kombination. Skola i morgon i alla fall, sandra är hemma och nya naglar sätts på plats så lite bra måndag. Ska falla in i serievärlden. Kisses


TILLSAMMANS ÄR VI AS-BRA!

Genom att möta dejj så mötte jag även min spegelbild. En del av mejj själv som vuxit fram genom att träffa dejj. Vi har planerat livet, vi har lekt med elden och vi har tillsammans överlevt både gott och ont. Jag känner dejj så väl och du känner mejj lika så. Vi kan skratta åt varandras brister och vi kan gråta tillsammans över hur mörkt livet kan vara i bland. Känslan jag känner för dejj är obeskrivlig. Aldrig någon ilska, aldrig behöver jag vara besviken och rädd. Stolt ska jag säga att du är lyckan i mitt liv syster! Kärlek finns på många höjder, du min vän finns mer än 8km upp i luften, högre än andningen bär dejj!


' jag kan inte gå i gammla skor för länge '

Halv bra dag kan man väl säga. Ångestfyllda tankar som twistar i mitt huvud medans vardagen glider på. Idol har börjat och för första gången på ÅR ska jag försöka se lite och hänga med. Jobb och träning i morgon, och skola så klart. Skulle behöva lite egentid, fast igentligen lite uppmärksamhet att man faktiskt är behövlig. Natti


' sorry, i dont need part-time people in my life '

Give me a reason to be your friend and i will. But right now... Silent.


' fuck you bitch, i aint need you to judge '

Idag är en bra dag. Har tränat, umgåtts med friends och riktigt catcha upp med min fina micis! I morgon börjar skolan, det känns inte bra men what to do. Natti


' kärlek kommer alltid stanna med du '

Vaknade torr i munnen, en nagel borta, svaga minnen från gårdagen och ångest. Söndag alltså, i morgon börjar alla skolan och nu börjar det kännas att sommaren är över. Likade bra de! Har haft alkohol i ådrorna alldeles för mycket, min kropp behöver vila.


' last night '


Aug. 15, 2013

Gårdagen bjöd på lite alkohol intag, Idag mår vi därefter. Har hunnit med möten idag och taco med linnea och illona. Kommer även spendera kvällen och natten med dom för lite tjejfix.


' do you remember me? We use to do things for each other '

Först och främst, grattis till världensbästa mamma på din dag! Den har firats med att ta det riktigt piano med linnea.
Som många vet, älskar jag presenter och överaskningar och så klart har birgitta gått och köpt en mycket behövlig sådan. Det är inte alltid när man hittar kärleken att det följer med personer som man kan känna moderskärlek till. Inte för allt du gör utan för den du är, fina svärmor!

https://cdn3.cdnme.se/666828/6-3/pic_520aac649606ee4c57f8a494.jpg" class="image">


' do you remember me? We use to do things for each other '

Först och främst, grattis till världensbästa mamma på din dag! Den har firats med att ta det riktigt piano med linnea.
Som många vet, älskar jag presenter och överaskningar och så klart har birgitta gått och köpt en mycket behövlig sådan. Det är inte alltid när man hittar kärleken att det följer med personer som man kan känna moderskärlek till. Inte för allt du gör utan för den du är, fina svärmor!


Aug. 13, 2013

I helgen var jag i boden och luleå med jossan. Vi hängde med hennes friends, hon gadda sejj och vi festade som 2galningar. Hade en skit bra helg och det var kul att se andra delar av sverige.
Sommarlovet börjar gå mot sitt slut. På måndag börjar jag skolan och det är nåt jag verkligen INTE ser framemot. Här är lite bilder från helgen.


' om du tappade din luft så skulle du få min '

Love, i love you!


' would you do it again '

Som salt i ett sår vill jag bara tillägga.
Redan nu måste jag snabbt komma på nåt annat att prata om när mina lärare frågar vad mina farföräldrar arbeta med. Jag måste ljuga för små barn som undrar vad de heter. Jag måste låttsas som du inte existerar och jag måste skämmas hur jag börjar bete mejj av allt detta.


' vill så gärna skriva om löv, solen och om värmen. Men allt gott börjar att frysa bort '

Ligger i sängen efter att ha haft ansiksmask och filmkväll med linnea. Ja klockan är 3 och om jag skulle somna nu så skulle jag bli enormt förvånad, somnar typ runt 5 varje natt nu för tiden! Ska i varje fall börja cykla vars jag än ska, tror det blir ett bra äventyr.


Aug. 06, 2013

Börjar falla ner i mitt djupa, mörka hål igen och denna gång vet jag inte om jag får mejj upp igen.


Aug. 05, 2013

Gårdagen.. Bör raderas, bajs, rymning, bajs. Idag i alla fall så har jag hunnit en sväng på nolia, fiskat och haft ångest. Morgondagen lutar mot solning och bad!


' en godmorgon ska inte vara grå '

Idag beger jag mejj mot finnträsk för att fixa amarunken. Förhoppningsvis får jag mejj där i från och i så fall drar jag till bure! Annars får jag väl plocka kottar eller nåt. Färgade håret för några dagar sen så här har ni resultatet:


' skulle drömma om verkligheten om jag levde i en dröm '

Ligger i sängen och har deeptalk med min hjärna. Vi pratar om framtiden, vänner och personer som ej bör nämnas vid namn ( typ massa voldermorts ) vi kommer i alla fall bra överens! Jobbade till 23.00 idag med frida och innan det har jag spenderat min dag med linnea och shoppat som djur. Fick med mejj ett par shorts, en t-shirt, en till t-shirt, some sexy things och en jävla massa smycken. Hade kjol på mejj idag, ett tag! Första gången sen jag vet inte när, är ingen kjolmänniska, bresar för mycket! Back to the brain now, adjö!