mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' är detta livet så vette fan '

Chillar efter en jävlig full helg. Fredag gick jag ut med olivia michelle och thea, förfestade hos michelle och sen på mollstar med våra gratis biljetter, lovely! Small av med olle bredvid mejj och vaknade likadant. Jobbade från 11- ja igentligen 4 men typ 5... Fucker!!!
Aja for till en halvklass, ingen taggad men slutade lyckad iaf!! Pontus och jea kom också med i kröket sen bjöd kvällen på falmark, dans, byte av kläder, lera, keppsar, kungsgrillen och sen slagga vi några hos mejj. Låter som jag borde ge upp men ska tagga om till valborgs nu som kommer tillbringas i hemavan! Här får ni lite bilder efter en meters läsnings! Peace


' dont think too hard, dont work too much, live and love life '

Efter en jävlig skoldag så for jag till kim och blev bjuden på go middag med jea och tobbe. Efter hod mat och skönt bus så for vi en kort snäpp på stan. Resten av kvällen har jag varit med ett göng tjejer och grillat och så klart när det är tjejer, snackat en massa skit och tagit för många kort!


' anyway, we wont last '

Vaknade upp med solen i ansiktet, nästan. Rätt så fin dag, mjukglass på hålet och jobb efter skolan. Men efter allt hårt arbete så rullar en fin lön in i morgon och efter att ha sett mängden så hoppade hjärtat ett glädjeskutt åt höger, weey cashflow❤ i morgon blir det middag hos kim och något med catch up!!!!


' stanna, försök inte fånga farten '

söndag och denna dag har verkligen varit jätte skön. Soligt väder och massa glid med elin som sedan övergick till pluggning som dock inte var lika bra meeenmen. Gårdkvällen spenderades i byske med C och sen drog vi igång nån så kallad fest i garaget med byskepepps. Vart lite strul på hemgången och jag avslutade kvällen 4 med helt nytt folk när dom andra bäddat ner sejj.
Nu ska jag hjälpa karln att röja ur hans rum sen göra klar all läxa tills i morgon. puss

' maybe you wont go to hell '

Lördag, har bäddat ner mejj i sängen hos alfred, pink sjunger lugna låtar och livet är rätt så behagligt!

Gårnatten spårade ut som vanligt och min vän har tagit sejj i kragen, slutar röka, äta men äta bra och hans hela liv känns lättare, vill jag också!! jag måste hitta de där som gör att jag bara vill sätta mejj ner, ta en kall men fortsätta sitta ner. Motivation som får livet att hoppa ett långt skutt, precis som min väns.
 

' Torsdag '

Sitter fortfarande i skolan men nu är det sista lektionen så snart ska jag hem och göra mejj klar för middag med alfred för att sen fara´och skruva. Kvällen kommer nog avslutas med hockey hos michelle med thea och alla pojkvänner haha. PUSS


true friendship never dies!♥

' skulle så gärna vilja glömma, helst få det ogjort '

Imorse steg jag upp med svullna ögon och for och gjorde ett prov sen hem till hägglunds för att göra läxa och stanna upp i tankarna. Sen blev det mjukglass med C, den första för iår!!!! Blev även middag med damen och a'La familia, sen en sväng till byske utan anledning. Skönt med en dagspaus från allt och bara umgås med min bästa❤
Nu ska jag krypa ihop med alfred som sover så fint här intill! Nighty


' bilder från helgen '


' good days cant be bad '

Sitter på jobbet och här blir jag till 11. Efter skolan for jag och birgitta, alfred och magnus och kika på en grej sen svängde jag förbi mica och döda hennes råtta haha. I morgon blir det också jobb och på lördag och mellan det partyyyrocker, tagga!!


' someday i promise, i will scream and shout '

Skola idag sen möte sen hem för att slappa nån timme. Efter middagen for vi och bowla jag, affe matilda rasse anton och ogge. Är nog inte min grej de där med bowling... Nu har jag iaf landat i sängen med min ärta.


' a girl knows her limits but a wise girl know she has none '

Skräpdag med skolstart, efter 6veckor från böcker och symaskiner kändes verkligen dagen tung! Nu ska jag göra lite läxa sen mysa ner i sängen!


' knuffa mejj över kanten, det vore mer stil-fullt '


' home? Thats far, far away in the past '

Ligger i soffan hos alfred och vilar grillat som satt alldeles för bra i magen. Har hunnit jobba idag och nu längtar jag till att se skillnad på kontot!!!! Igår blev det lite öl, allstar, olles sen hemgång och idag blir det att ta det så lugnt som det går och mysa med heartie!


' wihooo '

Då var man med jobb!!! Work it baby.
Hihi gammal bild på älskiii❤


' blunda och strunta i verklighetens fasad '

Ain't no reason.