mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' fredag '

Hade överaskningsfest för olivia igår med massa pärlor. Kommer bilder senare. Nu bär det av till jörn för att vara lite med släkten sen hem och 'fira' earth hour med mirre. Hade braaa puss.


' lunch '

Äter lunch med julia elin amanda gånger2 och josse på dallas. Sen tillbax och gasa litte på maskin och sen finally hemgång!


' FREEEDAAAG ' ❤


' no trouble sleeping '

Har varit med Cicci i kväll och sen runt halv9 gick jag över till Kim och såg/sov film med han och Pontus. Nu ligger jag ensammen och ska sova. Saknar redan min älskling..

' Some days are better than others. Make this one to the best '

Musiken dunkar på bra i högtalarna som alfred skickade med mejj, solen skiner jätte gult och jag sitter bara och njuuuter av allt och inget. Hade en trevlig kväll i en grillstuga med affe och rasmus igår och somnade så fint i armarna på den finaste. Vart tyvärr att vinka honom hejdå i morse för då for han till gränsen och jag vart left alone again.. Ikväll ska jag hälsa på nån fin själ, blir nog att dola mellan mina fina grannar. Tjiing
bild från igår.

' Grattis älskade du '


Ha en bäst födelsedag gumman!

' vi är ett par, olika sidor av samma mynt '

Ser film med Kim och Tobbe och sen blir det att fara och sova hos hägglunds!


' jag läser dejj som en öppenbok, men har du ens öppnat första sidan av mitt liv ? '

Min längtan skriker både dag och natt. Viskningen blir aldrig högljud. Håll min hand, snälla ta den bara alla vet ändå redan. Du är på toppen och kommer alltid va, men låt mejj stå bredvid dejj, alla vet ändå redan. Spröd de vackra orden som en gång slog rot i mitt hjärta, som en gång kunde få mejj att le en hel dag. Det fanns inte en chans att jag annat än kunde le med dejj, du var min längtan. Fortfarande längtar jag men när vi väl möts, vad längtade jag efter? Alla vet redan, alla förutom jag. Fortsätter att le, skratta och värma men har tappat glöden att kämpa när jag alltid ensam går in i striden.
Ge mejj allt jag givit dejj. Och det är varken pengar eller guld.


' två personer glider inte isär. Folk lämnar varandra med anledningar som ; jag är bättre än du nånsin kommer bli '

I vänväg har jag dom bästa!


' jag skulle gräva min grav för dejj om jag inte redan gräver '

Alfred ligger och sover medans jag är hur pigg som helst ... Aja får väl spela lite mobilspel och fundera igenom livet puuuss


!

mathildaaka


' bilder '

hahahaha... --v---

' last night '

Hade en trevlig kväll hemma hos mejj med massa fina. Vart en bra men rätt så lugn kväll iaf!


' för pigga för att sova '

Så vart lite impulsryck och så tog jag en nål och tog hål i läppen medans Elin låg i sängen och skratta gott... Hah godnatt igen.


' you understand me like no one else '

Är med Elin och vi ska snart ta och bädda ner oss i sängen. Vi har badat badkar och tagit det lugnt hela kvällen för att samla krafter till i morgon. Men nu>slagg time puss❤


Dag 11 - En bild på ditt nutida jag och en bild för ett år sen

Ett år sen:

Nu:
Var lite mer fixad och så på bilden för ett år se meen.

' du vet exakt '

Godnatt med miriam!


' Get fucked up medans resten av sverige går i samma kläder och samma takt '


' i wanna be there with you, I am as ready as you can be '

Igårkväll vart det lite impullsryck och jag och affe tog oss ett nattbad så idag är vi båda lite trötta eftersom klockan vart lite mycke innan vi tog tag i att stänga ögonlocken. Idag är det först skola till 3 sen blir det att vara med finastemirre♥
Kommer nog prata käkarna urled eftersom det var år och dar sen jag träffa den bruttan.

miss u´ll.

' im not going to miss this one chance to be young '

Kom precis hem från gymmet med cicci. Har även hunnit planerat helgen, nästa helg och lite roligheter här framöver. Känns skönt att ha nåt kul att se fram emot och inte samma tjat och gnat. Godnatt bloggen.

Dag 10 - Dina syskon



Mina syskon heter Jarl och Egil.
Egil är 2 år yngre än mejj och går 8an i byske. Han är den känslosamma av oss 3 och den som sprider alla känslor omkring sejj på ett bra sätt. Egil är sprallig som jag men han kan även vara en lugn person, och han är en riktig myspropp! Han gillar att spela trummor och umgås med kompisar. 
Jarl är 2 år äldre än mejj och går 3an på kaplan. Han är lugn och tillbakadragen och för inte så mycket liv omkring sejj. Men även om han är lugn så är han en riktig busrumpa och har riktigt bra humor. Jarl gillar att köra skoter/cross och det mesta som går framtåt, han är en riktig skruv och kör kille.
Båda mina bröder står mejj riktigt nära och vi har båda gemensamma saker som håller oss på en bra nivå. Jag och Jarl kan busa och slåss(på skoj) och umgås med samma folk osv. Jag och Egil kan också busa men vi är båda så hypriga så nån av oss blir alltid irriterade på den andre. Dom bästa stunderna är nog när vi tar det lugnt eller pratar. Mina syskon är också mina bästavänner!

Dag 9 - Framtida planer/drömmar

Efter skolan vill jag fara och jobba som bartender eller som barnvakt åt nån rik familj i californien. Sen vill jag ha ett bra betalt jobb när jag kommer hem som jag trivs med och det kan vara här eller vars som helst, bara jag trivs. Jag ska absolut kunna försörja mejj själv och inte behöva leva på någon annans inkomst. Jag vill antingen ha ett barn eller tvillingar och så klart så ska mr perfect bo med mejj och vara en super pappa till mina valpar. Och en walk in closet ska finnas i min villa. På min gård ska det stå minst en veteran till bil men även nån nyare läckerbit!

Tumblr_m0gywudjrm1rqn00xo1_500_large
Tumblr_lzzonj1buv1qeeiz7o1_500_large
L5zehh_large

' I hate when I dont know what to do '

Kom just hem från bad. Fick skippa 2 lektioner så dagen har enbart bestått av bad och mattelyx! Snart kommer Sandra hem och i kväll blire gymning med Cicci.

' she´s not you '


' it´s ruff to be one of the bad bitches '


HEJ SNUS HEJ MER SNUS HEJ FÖR MYCKET SNUS. ÄCKLIGT MED SNUS MEN HÄÄÄÄRDA.

' It hurts to see you with another but I wont wait on you. Cause my future is much crazier '

Tumblr_lxxbrmnzox1qj31i7o1_500_large
Jag är inte den tjejen som går hand i hand sen lyckliga i alla sina dagar. Jag vill ha spänning. Jag vill känna att gå hand i hand med dig kan lika gärna vara som att klättra på en bergsvägg utan rep. Stanna utanför min dörr och be mejj packa sen drar vi. Ut och se världen, med enbart lite packning och massa fantasi blandat med känslor och äventyr. Men stanna i inte om du vill bara va. Då kan du lika gärna stanna hemma.
Im not that kind of girl.
Jag är inte den tjejen som går hand i hand sen lyckliga i alla sina dagar. Jag vill ha spänning. Jag vill känna att gå hand i hand med dig kan lika gärna vara som att klättra på en bergsvägg utan rep. Stanna utanför min dörr och be mejj packa sen drar vi. Ut och se världen, med enbart lite packning och massa fantasi blandat med känslor och äventyr. Men stanna i inte om du vill bara va. Då kan du lika gärna stanna hemma.
Im not that kind of girl. Im not your kind of girl. I know who´s ma man, and mr right, i hope you know that Im mrs right.

' nothing would ever hold me back '

Lagar mat, städar och sjunger glatt till thank god im a country boy och gammal amazon. Fick ett spratt och ringde min vän och skulle tjata lite på hennes körkort, men fick inget svar.. vill på triproadtripp och bara gå lös. Men back to the kitchen.
Tumblr_m0u86fbxzs1r98p3oo1_500_large

' fuck you monday '

Ligger i sängen och vill gärna ligga kvar men icket. Nu ska jag nog ta och resa mejj och göra denna dag till en bättre än igår! Peace out✌
Miss u!!


' liten roadtrip '

Har just varit och kört med pappa och snart blire äta grillat med familia sen bär det av på roadtrip med några. Först till arvidsjaur sen vidare! Blir toppen. Ha en bra lördag!
Bild från idag på första åkturen i cab, nu vill man fan bara ha sommar.


' no and always no '

Heeeeeeeeeeej kompizar. Elin jobbade igår så jag gjorde annat men det vart ändå en bra kväll trotts allt. Idag ska jag övningsköra och chillixa.
Bild: go granna B-)


' FRIDAY '

Vandrar mot skolan snart i jeansjacka och converse i hopp på sol i dag! Ikväll blire finnträsk med Elin❤


' you found me laying on the floor '


' detta vill jag ha mer än allt just nu! '


Jag vill internet-shoppa mejj gul och blå! Måste skaffa jobb. 1000 kr i månaden som ska gå åt till mat mat och mat och mini lite nöje. Detta funkar inte. Nu vill jag ha kläder, skor smycken och accessoarer och jag vill bara kunna klicka sen kommer det hemkört på löpandeband. Skulle ha sparat veckopengen när man var ung(yngre).

' i wanna be that girl again, nmw'

Sitter på bussen på väg hem igen. Ikväll ska jag handla sen dega troja. Tagga imorgon ist.


' from now, i will tell you everything '

Kom just hem och nu ska jag städa lite sen vänta på ponken!

 

 


' play until you can't run and hide '

 

 


' you will always be no inte for me '

Sovde i bure hos elard i natt och vi åkte mest bil och sov. Nu ska jag kämpa mejj igenom skolan för att sen ha en fin kväll med alfred❤ puss hooooj


' one day i know you coming back down '


Sitter med Elin och väntar på att träffa simon. Jag vill ha ISGLASS mer än allt men Elin är rädd för kylan, fuck pussygirl...haha

' can we fall one more time? stop the tape and rewind? '



Igår var jag och alfred på bio och såg this means war. Innan det var jag med isabelle och vi tog det mest lugnt och såg film och åt tsm. NU back to school.


' do you have the time or should I go '

Dagen har bestått av att hjälpa affe lacka sin bil (därför har jag så fina händer heh ) och sen har vi varit och kört lite skoter och lunchat vid slalombacken. Är helt slut men ändå gladast för min älskling är hemma igen! Nu ska jag nog kika runt lite och kanske ta en pn. byee

' 18181818!! '

Grattis bästaste cicci som äntligen fyllt 18!!! ❤


' wake me up when september ends '

Gårkvällen var kung!! Förfest med Albin Cissi Olivia Hampus och Emil sen öste bara folket in och det vart en riktigt lyckad kväll.


' fotade egil '


' me and my paradise '

Var vaken från  till 7 sen till Finnträsk och sovde till 3. Har nyss varit ute och tränat lite på att backa och nu ska jag se film för att tagga inför 19års fest i morgon!!!

miss u girley♥

' Always draw a circle around the ones you love, never draw a heart because hearts can be broken, but circles are never ending '

 

 

 

 

You're Stephanie and I'm Paulette

You know what all my faces mean

 

 

 

Sen första dagen har vi alltid klickat. Vi är olika men skulle ändå finna varandra på match.com. Allt vi gör är alltid på olika nivåer och vi gillar helt skillda saker, men ändå tillslut är det du jag kommer till när jag vill gråta och det är du som får mejj att skratta. Vi behöver bara säga A så fattar den andra B. Precis och exakt är ord vi använder när vi fyllt ut varandras meningar. Det kan gå veckor men havet ligger ändå kvar bredvid sanden and so do we. Vi kan irritera varandra och alltid vara på gränsen till closed career- systrar bråkar men tillslut inser dom alltid att dom behöver sin högra hand när vänster skriver snett. Vi har avslutat tillsammans och sedan tagit ett stort steg i livet och gått på egna stigar. Stigar som har betytt avstånd. Avstånd från meningars avslut, från att hålla hand till att släppa. Avstånd som fått oss att inse att stigar leder alltid någonstanns som man inte kan ta bilen till. Man måste vandra trångt och stenigt och kommer alltid ha motgångar tills man fattat att man tagit fel väg. Felet var att släppa och försöka hitta din personlighet i andra. Men vi släppte aldrig,  we´ll never do. Vi var bara på semester. Du behöver bara sätta dejj ner, andas se och känna så kommer du inse att jag håller din hand så hårt som jag kan, så hårt som det gå!

 

Du har gråtit och jag har torkat och en true friend skulle göra desamma men en bestfriend skulle göra t.om mer. Du är min bästavän! - forever, and honey, for always!

 

 

 

C.

 


' ny header '


Gjort en ny header i brist på annat så uppdatera sidan om den inte kommit upp!

' stupid you, you'll never understand '

Vart väckt av ett gulligt men opassande samtal av pojken. Sen dum som jag är, dricker jag cola och nu är jag så pigg som man kan bli.. Lika bra att stay awake och passa på att spela lite mobilspel hih.

' Time might lead me to nowhere and faith might break into pieces but I will always be thankful that once in my life’s journey i found you '!


' Jag saknar sista ögonblicket just innan jag somnar och sen första just när jag vaknar '


Har varit med finaste Sandra i kväll och pratat lite och tagit det lugnt Nu ska jag sova eftersom jag ska upp halv 7 i morgon. GN

' torsdag '

Nu ska jag fara och bada med massa sen sova eftersom jag vart väckt av bajsscicci...
image description

' heeeej '


' mitt hår under ett år (klicka för större ) '

Före>

Dag 8 - Din tro

Är inte så kristen av mejj, inte alls faktiskt. Eller jag är döpt och konfrimerad och allt tjosan men jag tror inte på nån högre uppsatt gud än mejj själv. hihi!
Pictures-350_123710608_large

' nytt '

.


' Imagine no horses in the world - no burgers '

Sitter och skrattar åt min rubrik är vad jag gör just nu..no life!
Har laddat hem massa med 80-tals filmer som jag ska se, det är vad finnträsk bjuder på ikväll!



Dag 7 - Vem beundrar du

Kändisar jag beundrar är Rihanna och p!nk. Båda sjunger så galet bra och p!nk hon kör sin egen stil och verkar inte bry sejj om andras. 
Vänner som jag beundrar är Elin, Mica, Pernilla och olivia.
Elin säger precis vad hon tycker och vågar allt.
Mica kör en helt egen stil på båda sätt att vara och klädsel, hon drar på sejj vad hon känner för!
Pernilla har nog mest känslor och tankar i världen och hon vågar verkligen följa dom även om det kan krascha ibland.
Olivia är alltid snäll. Försöker komma på nån gång hon gjort nåt dumt men inte ens när folk är dumma mot hon så är hon det inte tillbax.
För att jag ska beundra eller se upp till nån så måste personen i fråga vara en som kör sitt eget race. Vågar vara sejj själv och våga bryta trenden.
-
' Starka människor kommer långt på deras mod '
423513_271269319607887_205280866206733_648823_305051652_n_large

' you spoke i speak '

Har just klippt egils vän och nu väntar jag på att Miriam ska komma så vi kan fara och grilla! Köpte jackan av mica men visar den senare!


' you may was down at the same road once'

Ligger i sängen i läggan och är avis på min fina vän som hör halken idag...ett år kvar sen är det jag som sitter bakom ratten! Aja back to life, ska ner på stan och köpa en jacka sen till finnträsk again! Puss hoj


' saknar '

Saknar redan min älskling, undrar hur detta ska gå när man har han borta hela lovet❤


' söndag '

Film och mys på hyvelgränd med Emelie och Linnea är vad jag gör i kväll!!


hehihihi


' we are not the same as er were yesterday '

Nu blir det att se massa Jim Carrey filmer med Jarl, bra tidsfördriv när man bor i ett träsk.

' in every nothing I still see you '


Godnatt

Sandtags blogg:

Saandrah.tumblr.com, läs och låt dejj inspereras.


' skola '

Har just gjort klart min matta och nu sitter jag och Sandra och busar hihehehehi...


' fredag '

Hejdåade just älsklingen som far till Hemavan på lördag och eftersom jag far till finnträsk ikväll så ses vi inte på en vecka... Nu ska jag snart börja dra mejj mot skolan för att väva med mina classmates, hare bra puss ❤


' I rather stay up all night than miss one minute to be with you '

ÄNTLIGEN HEMMA I SÄNGEN IGEN! Har jobbat på som en tok idag för att få allt klart så jag förhoppningsvis får gå tidigare i morgon. Nu ska jag tugga alvedon och sova sen hoppas på att feber lägger sejj.