mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' tid som rinner iväg är obesintligt '

Oj vilken dag vill jag bara börja med. Kämpade mejj igenom ett 7timmars pass på jobbet och efter det (sätt er ner) for jag och gymmade. För första gången någonsin så älskade jag det. Volymen på max och sen kämpade jag tills orken tog slut, fyfan vilken känsla. Att kunna slita ut sejj själv och samtidigt må bra!


' från och med nu, från och med just denna sekund så ska det handla om mejj och enbart från mina vinklar '

En gång i tiden var jag mästare på att vrida och vända. Jag hade koll från alla vinklar och håll. Vad än folk sa till mejj så var det aldrig mitt fel. Jag var ett med mejj själv. Så ska jag bli igen. Jag ska skratta åt dagen och håna regniga dagar jag ska inte låta nåt sänka mejj igen. Känslokall eller inte, nu fan ska saker och ting vända!


' nails '

Idag har jag gjort naglar, och mycket annat. Har haft min soulie bredvid mejj och den regniga dagen vart genast förgyld. Lagade lax till mejj och sambon och sen vart det skräckis på bio. Just nu ligger jag och paddar och i morgon vankas jobb!


' Är det oroheten att du verkligen inte vill eller är det bara jag som vill styra över ja och nej? '


Igår var vi hela dagen på grönan och åkte alla soännande karruseller, fyfan vad jag älskar adrenalinet som kroppen får när man är högt upp i luften, upp och ner i en fart man enbart kan drömma om! Efter det så tog vi färjan till fjäderöarna och åt fläskfile med rödvinssås sen satt vi på klipporna, njöt av utsikten och drog i oss några öl. Efter båtturen och gröna var vi lite halvlulliga och trötta så vi begav oss till campingen där vi såg sista home alone filmen och trillade in i sömnen. Har haft ensamhemma-maraton under våran lilla semester om ni ville veta. Idag beger vi oss hemåt. Knappar in tirep på gps:en och där blir det dragracing och camping!


' stockholm '

Inatt sovde vi på en camping i gävle. Vi grillade och sen på ikvällen tog vi några öl med oss och for och fiskade. Nu sitter vi i bilen på väg till stockholm. Vi ska ta in på en camping nära tunnelbanan så vi kan fara på grönan och annat kul dom sista dagarna!


' i will always be around people but your not one of them '

Har just avslutat mitt sista kvällspass för ihelgen och nu sitter jag och alfred i bilen med husvagenen på kulan. Så kul med en spontanresa som samtidigt kommer blir hur rolig som mysig som helst! En sak jag behöver just nu!!


' torsdag '

Ligger hemma hos affes föräldrar och kollar på ett gult löv i trädet. Nu börjar snart sommaren dra sejj tillbaka... Tur jag får avrunda den med mitt hjärtegryn på en husvagnssemester i huvudstaden. (Vuxenpoäng)
Ikväll blir det lite vitt med några vänner på trästocks! Jobbar hela helgen så passar på nu på torsdag att gå på gratisfestival!


' onsdagsångest '

Om jag skulle berätta vad jag gör under dagen så skulle nog alla tänka, precis som jag gör, fan vad hon gör mycket. Men icket. Innan allt jag gör så sover jag bort halva dagen. Funderar vad livet går ut på och när man får känna att allt är underbart i ställer för överskattat. Menmen. Idag har jag skickat in ett 3 timmars arbete och sen följde jag pojkvännen (det ordet/namnet värmer mitt hjärta) och kika när hans och mina vänner körde cross. Igår bodde jag på hotell och gjorde ett tappert försök till att supa ner en 13årig norsk pojke som mest troligen är det coolaste jag träffat eller så var jag bara packad who knows!


' there was a dream, deep inside my heart '

Darlings i know that we falling apart but, this helpless heart will always belong to you!


' so undercover '

Ligger i sängen med snubben min. Han sover och jag ser -so undercover som är mileys film frpn 2012 som jag ÄNTLIGEN hittat! Innan hemgång så var jag en sväng förbi brudarna i drängsmark, såg en film av pirates sen drog jag mejj hemåt. Jobbade till halv 6 idag och i morgon blir det kvälls jobb sen begeelse mot finnträska! Ska dessutom fixa ett nytt simkort till min nya telefon!!!! Godnatt fellas.
Hot babe!


' wake your self up before you crash others dreams '

Klockan är 8 och detta är nog den tidigaste morgonen på länge! Blundar runt 2 och vaknar runt 1 har som varit min ledighetsrutin. Idag ska jag hjälpa linnea måla alfreds rum som nu blir hennes rum. Känns lite ledsamt att jag har varken kvar min lägenhet där han första gången somna mot min axel och nu försvinner rummet vars kärlek fick en helt ny betydelse. Men ut med det gamla in med det nya kan aldrig vara sämre. Nu får någon annan föra minnena vidare. Imorgon har jag tagit på mejj jobb som faktiskt känns skönt! Det händer alldeles för lite under en dag för att jag ska kunna njuta fullt ut av att göra ingeting!


' en vanlig standard, ett vanligt du '

La täcket över huvudet igår, i bara någon sekund. Under denna sekund hann jag gå igenom allt som är fel. För tillfället är det enbart en sak som från grunden är mitt fel men som du just nu gör till ditt fel. Backa aldrig, fånga dagen och ta en chans. Vågar du aldrig hoppa så vågar du aldrig chansa. För ett år sen hade jag gjort exakt samma sak. Gömt mejj och väntat på nåt som jag då tyckte att jag förtjäna. Man kan inte få nåt man förtjäna av någon annan utan man måste tjäna det själv. Man måste kunna stå själv, tänka sejj in i situationer och tänka längre än sin egen nässnibb. Annars kommer ditt nästa livskapitell nämnas vid egoismen!


pics


' i lie because i love you '

Ligger i sängen och tycker synd om mejj själv! Igår var det fest i finnträsk med massa fina och idag fyller linnea 18år, grattisgrattis❤ nu kommer mitt hjärtegryn snart hem och då blir det mys. Lägger in några bilder från helgen senare puss


' hej igen '

Längesen nu och mycket händer. Är i byske nu i alla fall och hänger med min finaste lillebror. Vi har pratat igenom vårat kaotiska liv och så har jag klippt han och nu ligger jag i sängen och tar det jävligt piano. På lördag ska jag ha fest i finnträsk med partytält och grejer så det är väl det jag ser framemot just nu. Här får ni massa radom bilder enjoy...