mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' sometimes i think it might be better to never ask why '

Ever worried it might be ruined?
Se dejj omkring. Ser du på folk om dom ätit frukost? Om dom borstat tänderna eller just städat? Folk klär på sejj på morgonen, täcker det som ska täckas och gå ut i våran sminkade värld. En värld av smink som inte bara täcker våran bleka hud utan även smink som täcker sår, tårar och hat. 

-Du är smutsig, nästan på gränsen till gräslig. Du luktar illa och du får mejj att vilja spy mitt på gatan. 
Jag har haft så mycket tid, lite för mycket tid. Du har absolut haft för mycket tid på det gröna gräset. Det är dags för dejj att trampa grus och låta stenarna skära små sår. Små sår som föralltid kommer svida, sår som du aldrig kommer glömma. 
Jag kan berätta för dejj att små sår försvinner aldrig. Om dom gör det så blir det små ärr som alltid kommer sitta kvar och påminna om hur ont allting gjorde. Hur ont det tar att se dom där små såren varje dag.
Mitt sår kan prata, det kan gå det kan nästan springa om inte tiden hade sprungit ikapp det.
Du är mitt sår som borde skrapas upp och få lite salt i som påminnelse hur JÄVLA STÖRT allting är och kan vara. Från att vara så högt upp till att sjunka så lågt på, ja ca 5 min. Congrats, it must be some kind of new record.


' i wish every girl had a bestfriend like you '


' its awesome but still scary '

Idag tar vi stora steg. Hoppas bara mina ben räcker till!


' sova '

Kan inte sova, ligger och tänker på allt jag vill och ska ha.
-clips löshår
-smink från elf
-tröjan på bikbok
-army jeans
-i curler platt/lock-tång
-siden sängkläder
-dagbok, burnbook

Så klart jämt och alltid att man känner på natten att man typ är oslagbar. Ikväll har jag mitt drömjobb i knäet och min lista är snart avcheckad. Synd att man måste vakna i morgon och vara tröttare än någonsin för man låg vaken och inser att allt man vill ha och göra är fan långt bort. Godnatt igen, hoppas ni kan sova!


A.

Ligger och filosoferar medans alfred dricker öl och köper onödiga saker. Tidigare ikväll har jag varit med sandra julia och elin. Jag färgade sandras hår och noppade ögonbryn och sen lite eftersnack. Imorgon är det kortdag, känns behövligt! Godnatt


' sometimes i dont give a damn but most of the time i give everything and thats including you '

En både trevlig och mindre trevlig helg ligger bakom mejj och nästa blir vit eftersom därnästa blir 18. Fruktansvärt taggad!!! Ikväll har jag hunnit träna, laga gomiddag med älskling och sen träffa min finaste. Ibland är det verkligen en vän som kan förgylla framtiden bara genom att ses igen och i mitt fall min bästamica❤
Som vanligt drömmer vi för mycket och förutspår framtiden tillsammans, denna flicka kommer defenitivt ta med mejj på de bästa äventyren!!!! Nu ska jag se klart flight med A. sen vakna upp senare än vanligt! Puss

People talk a lot, but still you are my everything!


' JAG ÄR BA SÅ JVÄA ARG '

.


' one day you will see that i did everything and you... nothing '

Skola-bad-plugga körkort-wii med bella&anna-sova dagen av mejj!


"


' let me tell about hard work '

Känslor-möten-tankar-möten-skola-möten-vardag och åter -möten. Det här är jag just nu. Känns som min hjärna går varv och alla känslor bryter sejj lös.
Vet inte ens varför jag skriver, ska gräva ner mejj ett tag och träna. Problem och äckliga jävla beslut verka vara som en jävla stalker efter mejj.


' en vis man träffade en gång en rörig kvinna, deras liv vart inte som planerat men de fick den vackraste kärleken av alla '

Ligger i en nystädad lägenhet och vilar frukosten. Fick vakna av solen som strömmade in och i armarna på kärlek. Försöker komma på vad man ska göra en dag som denna, skulle självklart vilja gå ut men alla är bakfulla och morgontrötta så verkar bli mysdag! Ikväll ska vi iaf ut och äta som omväxling!


' my fairytale will be when I chock the world with awesome rock, sex and cigarettes '


' tänk om alla tar avstånd från mejj med om jag väntar för länge '

I wish you notice that something is wrong insted for punching my in my face and tell me how boring i am and that happyness for me is like spainheat in sweden, it doesnt exist.

- ska blunda ett tag nu och se hur det går, kommer nog falla i trapporna men jag måste. Love


' alla dina små bekymmer, glöm dom det finns värre '

Idag har jag checkat av halken sen hem och tog en nap innan saknade isabelle kom. Vi pratade om allt mellan himmel och gjord, och fick en klarare syn på livet. Saknad vän! Senare trippade miriam in också men då var det smartphone-nörderi och chilling i sängen. Nöjd med denna dag så ska sova så inget dåligt förstör den! Puss


U might feel wothless but for others u r priceless '

I have been down, so low that i almost couldnt stand up at all. I have cried and wasted too many tears on simple logic and friends who thought they have some kind of benefits. They came left their problems and then turned around and left. I took my own problems in hand and wiped my tears with the other hand and not a single time did they take my busy hands and gave me some kind of help. Today i know, when you stand at the end of your life and wondering, should i jump or should i wait for some one to rescue me, jump! 
Their´s no reason to sit and wait that life soon will be a fairytale, it wont. People will always be people and people doesnt give a shit!

' i dont think I can handle this '

At first everything was so beautiful then it went to serious but still beautiful. Between all of this you change and became a totally stranger. I hope you take the flight back, cause I know somwhere under all the clothes and make up of life, there are you!
Skål på det


' back to business '

Sitter i läggan med fina classmates efter att haft en lektion. Har världens längsta hål sen samhälls sen sluta vi, fyfan vilken skön första dag!!!! Ikväll blir det att tvätta i nya tvättstugan för första gången sen ta det lugnt skulle jag tro. Puss


' spårade ut efter middagen och backade tillbax i åldern lite '

Hot


' its okay to be gay when every guy is so not okay '

Sitter och dubkar och väntar på att anna ska hämta mejj. Ikväll blir det middag med tjejerna och sen åter till skruvningen av den ökända amazonen.
Här har ni nåt att skratta åt.


' lovely '

Do not sleep with every hot girl you see. Dont make the girls to objects. Every step you take in life will make a point in your future. Every girl you sleep with will be a number on your list and you may forget about her, but not the girl you one day truly fall in love with. And the worst day in your life will be when she notice your past.

-teenagerdailypost


' ligger och pratar igen med min soulie '


' pleas open up u r eyes we are not who we use to be '

Har städat bort kartonger och skräp, damsugit sen haft lite egentid medans alfred är och kör skoter. Ikväll ska jag catcha upp med några eftersom jag varit i planering och inflyttnining hela lovet så har jag inte träffat nån nästan.. Men från och med ikväll så kan jag andas ut, allt är uppsatt förutom en hylla och bordet så nu är det bara att hälsa pååå kompisar!!!


' when it well go it goes on and on '

Hade en bra nattsömn i nya boendet sen steg jag upp med tuppen och alfred för att ha körlektion som också gick bra, extra bra! Nu har körkortet ett bestämt datum och även de sista körlektionerna. Det närmar sejj med stormsteg! Är självklart beredd på att måsta göra om både uppkörningen och provet med tanke på min enorma nervositet och
ur-usla pluggningskapacitet men förhoppningsvis går det igenom i alla fall.
Nu ska jag invänta birgitta för att sen ännu en gång för idag, ut och lära känna vägarna. Love this day ❤


' when i stop, stare and think, its u and only u '

Sitter i lägenheten med alfred och förbereder oss för första natten! Sängen är inne och nu börjar det faktiskt se beboeligt ut! Nu ska jag fortsätta avnjuta en amerikanskt icecream blandat med cola?! Faktiskt gott!


' brand new start '

Äntligen! Packat in mejj själv och min soffa i nya lägenheten♥ Nytapetserat och på lördag far jag och alfred till ikea för att fylla med lite nyare saker också. Mindre plats i garderoben dock, men det är det värt när man får bo med sitt hjärtgryn. 
Kommer fler bilder när vi flyttat in ordentligt!

' new year '

Här är alla bilder som togs igår. Mobilen var inte så intressant så den var borta meste hela kvällen! Blev iaf byske tillslut och kvällen vart rätt så lugn men ändå storslagen. Med middag, bad, raketer och en perfekt folksamling skålade vi in det nya året. Tack för ännu en bra nyårs nära och kära!