mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' du står inte på toppen längre raring, du sjunker snart '

Vet att jag är sämst på skriva men har fan ingen inspo.
Igår jobbade jag med mika på torget. Vi höll ut till ett och det ska vi öven ikväll. Pengar rullar in. Nästan sant eftersom jag nog får första pris i att slösa så rullar dom ut lika fort. I morgon ska jag jobba till 6 sen blir det att göra stadsfesten barnförbjuden och samma dagen därpå. Ja så intressant är mitt liv just nu. Hoj


' mitt humör borde få en tumör '

Vaknade halv2, andra dagen så har missat 2halva dagar av kanon väder, men i morgon ringer min fina och väcker mejj! Dagen har bestått av bad med mica och juni i falkträsket. Sen fick jag snefylla utan alkohol, även kallad pms så resten av kvällen är ointressant! Imorgon ska jag sola, bada och kl18.00 börjar första passet inför helgen!


' i didnt know i was lost '

Laternan öppningen- skitfull, snea i mammas armar i 3timmar.
Midsommar- skitfull, lämnade mina kompisar, var en saphead.
Sen har jag jobbat, varit med cicci, planerat med linnea och bara slappat.
Har ingen lust, vill bara lyssna på avicii och fara tillbax till turkiet!


' låt mejj vandra '

Sömnlösa nätter, lyckofria månader och ett halvår som vänt mitt liv upp och ner. 2 så kallade hem men ingen av dom är särskillt hemtrevliga. En bitterhet av längtan till inget och lyckopiller som kom räddade från skyn. Ja ett halvår som jag helst vill radera men som är helt oförglömligt. Buren av ingen står jag här ännu en gång på mina bara ben, snart flyger jag till personer jag gärna sett vid min sida, snart flyger jag.


' fml '

Har skrivit ett glatt inlägg på ipaden sen går det så klart inte lägga ut... Tills vidare får ni nöje er med detta.


' gråa gator och blåa himlar med små färgade vardags sysslor '

Min rubrik stämmer in på min vardag just nu. Idag har jag städat, fiskat, lagat matlådor till sambon och jag sen har jag en otrolig ångest över midsommar. Största och bästa högtiden för mejj, skulle hellre jobba julafton men så klart blir det midsommar. Så imorgon drar jag ihop några vänner och firar min egen lilla midsommar! Här får ni en bild på min lilla fisk jag stolt drog upp idag.


' måste tillägga '

Måste tillägga att jag hann även med en tatuering i turkiet. 3 stjärnor som står för mejj och mina 2bröder. Hade sett en tjej på weheartit som hade 2 stjärnor och jag har planerat sen länge att göra en syskontatuering och då fastna jag för stjärnorna och jag blev skit nöjd! Reslutat:


' sometimes people try to fit in, but thats because of you not them '

Oj så kul att komma hem till sverige när man erbjuds av en stor kram av regn och åska som jag är livrädd för...
How ever så har det varit en fartfylld resa och vi har hunnit göra massor på en ynka vecka plus jobbat på brännan så klart. Snart kommer min prins galloperande och räddar mejj från åskan så ska försöka packa upp innan dess. Lite bilder från turkiet.


I tisdags var det klassfest, en rätt så lugn kväll för min del och riktigt trevligt. Igår däremot spårade jag ur som vanligt. Var en av dom jobbiga yngre som köpt biljett och plankade in med studenterna. Ville gratta min bästa och så klart höra de vet du. Innan folkparken så var jag med några från klassen hos illona. Vi drack, rökte och bara myste innan det kom några andra fellas. Efter allt festande nu på senaste så ligger jag nu i sängen och min mage känns förstörd, men det är jag värd... Här får ni lite pics


' have you ever seen purple rain '

Ligger och ser scrubs, har faktiskt börja fastna för dom här roliga läkarna. Ett jobbpass från 5-11 har jag hunnit med och även att fixa sandras hår och smink till balen, hon var skitsnygg som alltid. I morgon är jag ledigledigledig och ska fira denna efterlängtade ledighet men mina classmates och lite alkoholas. Lateeer


Hata

Jag hatar när du sänker mejj. Okej jag kan inget, är helt värdelös på allt men fortfarande okej. Låt mejj va det. Du om nån ska inte kränka mejj. Jag hatar när du får mejj att må så dåligt som ibland bara du kan få mejj att må.


' its not my crime '

Helgen har varit mer vild än tam. Hann åka polisbil 2gånger, en riktigt misslyckad helg må jag säga. Blir att sova tidigt för min del i alla fall!