mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' skulle dö för att slippa ha min bakrund med mejj '

Vad tjäna det till? jag har ändå ont i hjärtat varje jävla dag. Ont för jag ser inte på saker som jag skulle vilja, jag blundar för verkligheten och lever varje dag i tron på att mina nattliga drömmar kommer ske. Trotts att dom är mörka och hemska hoppas jag ändå, för de saker jag säger och gör då är de saker som dött inom mejj. En stor jävla del.

' jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämna mejj nu '

What am I? Who am I? Where am I?

Idag slog tanken till. Vad söker jag? Jag vill verkligen inte passa in men det gör jag inte. Jag fortsätter kasta tallriken fastän jag lyckades fånga den första gången, jag kastar den tills den går sönder. Jag går helt enkelt över gränsen. Im a heartbreaker men ändå fastnar folk för mejj, jag är nog en typ av drog?
Jag är en sucker för boys men ändå känner jag mejj alltid speciellare än dem fastän jag inte alls känner mejj speciell, fucked up ja vet.
Brukar fundera hur det skulle vara att dö. Skulle det märkas att jag var borta? Vilka skulle komma? Skulle folk ångra saker de sagt-gjort mot mejj? Kanske skulle det vara det bästa straffet. Jag känner mejj ändå fångad i en fattig flickas liv som har doppats i nåt otursmedel. Eller så var jag en jävel i mitt förra liv och sen kommer karma, that bitch, och släpper lös allt helvete som jag förtjäna.
Men nu ska jag inte gå så långt bak som till mitt förra liv utan nu kör vi på detta. Måste hitta nåt men jag vet inte vad. Kanske en karta över livet, vilka vägar man ska ta och vilka man ska undvika. Vore fan fantastiskt, so long!

' en riktigt vacker person behöver inte bekräftelse för att vars vacker, då blir de genast ful '

Okej min helg? Kortfattat, fylla. Fredag for jag på allstar med nå sköna och tack vare mina drag och en arm om mejj vid uppvaknande så var lördag en dag värd att minnas. Jag log exakt hela dagen.
Lördag så vart det byakrök. Drog in storstads pojkarna från lule och dansade lös i powerboots. Fab. Söndag-grå dag-vänner som är bakis-vampyr serie-avslutas med bio, en kass film. Söndagar..... Nu ska jag slummra byye






' did you even care or were you so busy with yourself as you are now '

Ingen skola idag utan blev väckt av anna och hade en anna och mattis-dag. Vid middag så hämtade alfred upp mejj så det blev middag och lite prat hos mami. Skönt att få lite klarhet tror jag.
Annars har inget hänt, sitter och ser ph och har fotbad, resten av kvällen blir lugn. I morgon ska jag på första vattengympan med äni, längtar!



' hello from the grave '

Ligger och delar säng med en sköning. Dagen har varit lång, först skola sen möte sen fick jag äntligen landa i min flickas soffa. Fy vad jag går omkring och bara tänker. Skadar mejj själv för att känna nåt och ler för det är en känsla jag känner igen. Annars så har jag bryte av mina klor, målst mina egna naglar svarta så ser ut som en emo-boy med svarta naglar och korvfingrar. Godnatt



' i do wish you happiness b ut above all i wish you love '

Söndag i dag alltså. I fredags tog jag min elin i handen och drog ut och klubbade. Även igår for klackarna på och kortet gick varmt! Gick därifrån och det var en jävlig idé med tanke på att jag hade kjol.... burr.
Hade i varje fall trevligt sällskap som jag även hängde med till klockan 6 innan det bar av mot byske. Har varit sämst på att fota i helgen, bara selfies haha.... puss




 
 

' okej men vem ska rädda mejj '

Det är den stora frågan, vem ska rädda mejj?
Just nu går jag med en väska, en påse i var hand och en kruka på huvudet med andras problem medans mitt hjärta är krossat, jag har förlorat min högra hand, min familj är halv och jag är tom.
Snart faller jag ner, förmodligen nedför ett stup och har kanske en millisekund på mejj att bli räddad. Någon måste släppa ner ett rep, vara beredd att jag klättrar upp och ta min hand när jag nästan är uppe. Jag kände en person som jag kunde ge det förtroendet till, kände men nu vet jag inte. Jag vet fan ingeting at the moment.



står precis på gränsen

Vad är det för fel på mejj? varför vill jag ha dejj i min famn.
Att vi ska bli två i min dröm fastän jag inte kan. 
Jag har kommit hem, jag släckte min eld men den brinner ännu. Sitter i mörkret i ett så kallat hem men vars jag än är så är tanken hos dejj. Ska du hata mejj eller? ska du önska att jag inte fanns?
Versionen av oss är inte så, den är varm och så jävla sann. Jag trodde inte att jag kunde bli så inspererad av en sån människa, en vacker. 
Mot alla ods, men det finns ingen väg tillbaks. Du var medicinen jag fick utskriven. Harmoni flöder i mina ådrer när tanken av dejj når längre än tanken. Det var alldeles för längesen vi sågs när jag ser dejj överallt fastän du är ingenstanns.

' tisdag '

Igår var en skitdag, vaknade halv4 och var förkyld. Hade drömt msrdrömmar så just igår var hela min framtid förstörd. 
Pontus kom och joina min dåliga kväll och gjorde den faktiskt mindre dålig! Som vanligt när jag har dom här dagarna köpte jag isglass och kapp åt, det är som fantastiskt på nåt underligt sätt. Nu ska jag ta och fara till skolan för att mest troligen bada ikväll! 



Ångest

För mejj är ångest ett begrepp över vars du står i livet från din egna synvinkel. Självklart en mörk och ovälkommande synvinkel men det är trotts allt din egen. 
Alla självförsvars murar faller ihop och du ligger naken och brottas med dina tankar. Man glömmer bort allt bra och fokuserar på allt dåligt. Ångesten kan komma tack vare någon annan, vad dom säger eller gör, men det är du och bara du som kryper i hop och blir en liten, värdelös människa i dejj själv. Du tycker igentligen inte synd om dejj själv utan är rent av bara hatisk. Istället för att ta bort sminket, dra på sejj de fulaste kläderna och greppa chipset så borde man göra tvärt om. På med den bästa outfiten du har, far i väg och ta en fika med din bästa kompis eller gör nåt som du vet att i vanliga fall ger värme till ändå in i själen för det kommer du tacka dejj själv för i stället för att skrapa på skorpor. 
Va din egen superhjälte och se inte ångesten som ett problem utan som en chans att faktiskt lämna den så den kan lämna dejj! Xo
( skriver till er men även till mejj själv, vi är många så lägger av med att tro att jag är ensam ) hoj

' Söndag '

Intagit sängen efter lite lek i gympan. Har hela lägenheten för mejj själv ikväll och det är väl både på gott och ont.
Söndagsångesten är självfallet med mejj, vi är inte riktigt överens men en sak förstår vi båda, life is a bitch and puh that u one day will die! Natti



' fyllan med hyllan '

Igår var bra, hängde med go folk som har det mesta bara utav varandra. Sjöng till pojkarna som busar, skrattade med skånes skönaste själ, delade mer än ord med uppsalas erik hassle och somnade mitt i en snapchat konversation. Skrattade tills magen vände sejj avig åt hassles replik, min lilla norrlänning. 
Tror jag hade en magisk kväll som jag kan leva på ett tag! 
Nu rullar vi hemåt, till verkligheten, till sorg och tårar, till skellefteå.



' Ord kommer inte lätt, dom kommer av skada och sorg blandade med tankar och sprit '

Bekräftelse. Bekräftelse att vi är fina, att vi duger och att i alla fall någon är glad att jag är här. Broderkärlek som får en att må sämre än bättre just för jag inte når upp till förväntningarna.
Förväntningar att man ska hålla huvudet högt, le och stå som den pelare jag är och hålla uppe gnistan bland familj och vänner.
Vänskap som på en sekund raserar och i fallet tar med förtroendet som jag lagt på hennes axlar.
Fel på fel på fel. När vet man säkert att nu är mörkret över, nu kan jag vila på någons armar. I någons armar som ger mejj bekräftelse, river min pelar titel och viskar, litar du på mejj? släpp taget lite och låt mejj visa den fina delen av livet. Där sorgerna är passe', där solens nedgång blir min uppgång, där du kan vara hela du, där den enda förväntningen är just det, att du är du.

' måste alla vara lika och samma? '

Aloha. Ligger för tillfället och fryser i soffan, längtar hem till sängen, kylen och raka vägar. 
Lyckades he av en nagel igår.... Buu so sad... Fast vet inte om de igentligen är nageln jag är ledsen över eller all annan skit. Nu måste jag vila vidare, syns i skymningen.




' han, han som kysste dejj godnatt '

Känner mejj som en död räv som legat ute och fryse fast i marken. Det blåser och stormar utanför väggarna, tror fasen att taket kommer lyfta....
Befinner mejj i varje fall i hemavan och bor i en så kallad lägenhet som liknar en iglo. Skönt att lämna verkligheten ett tag för en helg med jenny och pizza. Klubba gör vi men var tyvärr tvungen att lämna klackarna hemma och ta med powerdojjorna insted. Alkoholintaget får gladeligen vänta till nästa helg men vem stoppar en från att leva rövare bland barerna i alla fall? Seeya bitches





Bara han bara en

Jag skulle vilja andas i din nacke igen. Fastän jag inte kände mejj helhjärtat där så älskar jag självklart bara dejj. Jag brukade ligga vaken och kolla på dejj när du sov, ibland var det nästan så jag älskade dejj lite extra nör du sov. Jag kunde kolla på dejj hur länge jag ville utan att du ställde dömande frågor. Jag kunde dra min hand genom ditt hår utan  att du blev irriterad. Jag kunde älska dejj så mycket som jag ville när du sov.

' Misse '

Just nu längtar jag lite extra efter min kisse som snart anländer till min famn. Jag älskar den redan mer än folk! Annars så älskar jag mina nyheter i garderoben. Blev en klänning och 3 par skor rikare idag. Galet snygga och höga skor som fan i mejj ska användas väl. Visar allt lite senare. I morgon lämnar jag skell bakom mejj för en helg far away med finaste jennan. Nu ska jag på möte sen catcha med jossi!



' life is fantastic, or is it '

Ligger i sänga med jenna. Nä men jenny är här på lite sleepover, fantastiskt eftersom dagen bjudit på tårar och skola (alltså inget bra).
Bu för denna dag men i morgon är en ny i alla fall. Nu ska jag se älskade sex and the city som är så jäävla underbart. Gnight




' Svaret alla sök '



De här var en fråga jag fick idag och jag känner väl att det är lika bra att berätta för alla när en ville ha svar på tal.
Ja jag och alfred har gjorde bort mejj totalt och är fullt medveten om hur fel det var och tar så klart konsekvenserna för det. En sak är väl att stå för det och det gör jag absolut. Så nu vet alla allt, alla kort på bordet så att säga, både skönt och oskönt men så ligger det till just nu. Klart det finns osanningar som far runt i lilla skellefteå men what ever lixom. Jag vet vad som hänt och jag vet vilka som står bakom mejj när lögnerna faller in så jag känner mejj ändå en gnutta stabil fastän jag har ont i både hjärta och själ. Peace









' I wear your other half '

Första skoldagen detta år avcheckat, nu väntas bara en termin innan jag tar mitt pick och pack och drar, nu finns det inget och ingen som håller mejj kvar!
Efter första lektionen som började halv1 så fick vi sluta, skönt med mjukstart. Nåt som är mindre skönt är att jag, återigen drabbats av urinvägsinfektion... Dom på vårdcentralen måste fan vara less på mejj och mrMurry snart.
I morgon blir det skola as always men sen drar jag och tillbringar natten med min tjej, vi ska käka majskolvar till middag om ni vill veta. Sovgott 



' give me something '

Önskar att sägelsen, att om man inte kan sova på kvällen är för man är vaken i någon annans dröm, var sann just nu och att jag visste vem det var så jag kan slå den personen tills den vakna och så jag kan få sova och kanske ge tillbaka med samma mynt! Nä men 4 real, jag vill sova.
Skola i morgon, känns pissigt men kanske nödvändigt att skingra tankarna med kunskaper om framtiden i stället för att blicka tillbaka på dåtiden. Seya



' one day baby, one day '

Godmorgon sverige. Får snart frukost på sängen så ska ladda upp med frulle och poddar. Dagen kommer nog vara skit med tanke på att jag är fast i någon annans liv, jag sover på soffa och jag trivs inte med vardagen. Men kvällen kommer bli fin, ska fan bli bra. 
Jag måste säga åt er som inte känner er hela, har dålig självkännsla eller dåligt förhållande med pojkvän/flickvän, familj etc, lyssna på michaela forni och dasha girines poddar. Så jävla bra!!!! 



' vänner är som converse, man vill bara ha äkta '

Jag drömde om dejj i natt, om oss. 
Vi satt på en sandbacke på erikslid och med gråten i ögat bad du om förlåtelse. Jag sa att det var en dröm men du intalade mejj att det var sanning. Jag tog din hand, strök bort tåren på din kind och sa,
-vi har alltid funnits där för varann, vi har haft ett jobbigt år men vi har ändå alltid hjälpt varandra. Du är min högra hand, min hjärtevän och mitt allt, vi klarar allt så länge vi är tillsammans.
Det var så klart en dröm, mitt undermedvetna som än en gång önskade utan att förstå att det skulle förstöra min dag. Jag skulle ju ta din hand om igen, varje gång. Men denna gång är det din tur att ta min. 




' buy your self happiness '

Igårkväll blev det hockey med grabbarna medans min chey väntade hemma på mejj. Skyndade mejj hem för att spendera pengar hihi. Fyndade 3par skor och en klänning till bröllopet, skulle så klart bara ha ett par skor men allt var ju på rea så fick allt de för värdet på ett par skor, lovely!
Idag vet jag inte vad som händer, kanske en sväng till stan eller chillmode i soffan, we'll see xo



' föreställ dejj en värld utan bekymmer '

Nytt år, nya möjligheter osvosv.
I år ska det faktiskt bli det, ride with the new and let the old go.
Firade in det nya året med vänner och ovänner, sneade lite men är ändå nöjd. God mat hos fina annann och sen vidare mot åbyn för att återsamla alla goa bybor! Bjussar på lite pics.