mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' att bara andas '

Välkomnar min nya telefon till familjen, nu finns därför massooor skal till iphone 4/4s att hämta på läkarvägen 2a! 
Dom senaste dagarna har varit som värsta uppdragsdagarna. Har enbart fixat och donat, så därför känns det skönt att lämna landet med brudarna. Vi drar till finland för kortbesök på ikea och ofc alko!!!! Got to sleep bye.  Våran pumpa som vart rätt så söt på v8 bordet.



' svar '


Jag köpte tröjan på h&m. Har även en liknande fast blå och den är från monki!

' att köpa sejj glad och äta mentos till kvällsfika, en teori '

 Att vakna en morgon av att man kippar efter luft eftersom nattens äventyr bestod av våldtäkter och flykt. Att se sitt liv tappa mening och betydelse. Att önska sejj tillbaka 2 månader, kanske 10 år. Att vara olycklig men samtidigt så otroligt medveten vars man är på väg. Att ha fullständig koll men noll kontroll. Vardag kanske? tur man har m
entos.
Det enda jag riktigt längtar till just nu är halloween, älskar verkligen att klä ut mejj och ha kul. Sen längtar jag också till nästa långa bussresa. Då jag får ta på mejj mina hörlurar och se hur världen rör sejj men ändå bara höra musiken som dunkar sönder hörseln. Ska inte nånstanns så jag får åka buss, men får väl imulsa till ukraina eller nåt. Godnatt





 

' you undress her with you eyes, thats not fair either '

Ja melina for för ett tag sedan. Blev idol, hemmakväll-godis och tjatter, det vi tjejer är bäst på, love to us♥ 
Känner mejj som en sumobrottare just nu men har ändå mer ändå halva påsen kvar.. hur ska detta gå?
Kommer mest troligen rulla fram inom en snar framtid, inte för att det skulle förvåna folk haha. Imorgon jobbar jag 11-16 och vad som händer efter det är oklart. Inget spännande iaf, kanske bio? får se. 
Nu ska jag återgå till my female love och godispåsen. Pusspuss
 

' svar '

Fick en fråga vad marilyn monroe filmen hette  så svar på det: Jag har sett 2 filmer och den ena finns på netflix i 2 delar och den heter blonde. Den andra som även gått på bio heter my week with marilyn. Eftersom jag är förälskad i tjejen så tycker jag båda är super bra men för er som bara är intresserade att se en bra film som handlar om ms monroe så borde ni kanske se blonde för den är mer ´filmaktig´ och inte alls lika djup. För er mer insatta så råder jag er att se båda filmerna men även nån av alla 30 filmer hon faktiskt är med i in real.Då kan man se some like it hot dock så hittade jag bara den i svartvitt men med tanke på allt så spelar det ingen roll. En annan jag laddat ner är gentlemen prefer blondes den fanns i färg. 

Åhh blir så glad att folk vill veta mer och se filmerna, det är helt klart värt det so keep that up!!!!
 

' marilyn monroe '

Har sett en film som handlade om marilyn monroe just och jag är och har alltid varit så jävla fashinerad av den damen. Hon är så sjukt vacker och verkar så smart samtidigt som hon är så dum. Jag tror hon är smart, hon visste exakt hur hon skulle styra folk och hur hon skulle vara för att tillslut få som hon ville. 
Hon hade hela världen runt sitt finger, jag tror nästan det blir en för stor börda när man kan göra vad man vill tills det inte finns någonting man vill ha, inte någonstanns. Much love to her. En gudinna,
 

' fredag '

 
WEEHO FREDAG!!!! Ikväl ska jag vara full och fucka ur!!!!! 
Not... Blir en lugn hemma kväll framför idol med melina. Fucka ur får jag göra nån annan gång då jag inte är dötrött och min lägenhet ser ut som en svinstia. Tyvärr så städa den inte sejj själv.. 
Men hörrni, ska ta mejj en powernap, puss

 

' NÄR MAN ÄR FÖDD TILL ATT FÖRSTÖRA ALLA RELATIONER MAN HAR MED FOLK MAN ÄLSKAR, DÅ HAR MAN VERKLIGEN NÅTT BOTTEN '

yes it happened. I can not shut Because of that. I have just woken up, fallen in love again and realized that wrong is wrong and right is right. Now I have to adapt myself and do things that are not meant for me. I need to see from your point of view, I have to change. How?

' just let this be over. Im tired to living a boring life '

Ikväll har jag varit på ' smink-party ' med illona och linnea. Alla som följt era mammor på plast eller ljus-partyn vet vad jag pratar om. Man prövar smink sen lurar dom på oss saker sen går vi hem helnöjda och helpanka. 
Det var i varje fall inte vilket smink och hudvårdsprodukter som helst utan Mary Kay. Det som följde mejj hem var olika smörjer för olika tillfällen och så klart en parfym heh.... Har även en ny tröja jag tänkte visa. Nu ska jag se nån awesome marilyn monroe film och sen sova. Enjoy bilderna.
 

' if only you could be the one who told me that im beautiful and not the other ones '

Ligger och känner på mitt hår och lyssnar på ron pope, när så jävla nöjd, vart as bra tack bästa josse!♥
Har hunnit med ett gympass ikväll med anna, sen hängde jag med hon och co ett tag innan jag for och åkte lite bil med hampus och rasse. Nu ligger jag nerbäddad och ska se det senaste avsnittet av pretty little liars som äääntligen har kommit ut!!!! Ni får se bild på håret i morgon, godnatt babes.
 

' lovely hair '

Ikväll sätter jag in microringar, äntliigen!!!!! Så fruktansvärt skönt att slippa ta in och ut håret varje kväll, nu kommer jag känna mejj som en hotbabe när jag vaknar!!!


' den där eviga känslan som inte existerar '

Måste bara ge lite hat-kärlek till youtube. Älskar när man kan läsa texter och se musikvideor samtidigt som låten rullar, hatar däremot att den inte shufflar mellan mina favoritlåtar... är väl lat men man blir som man lever hih.
Igentligen borde jag duscha men eftersom vi tydligen har sovmorgon till 12 i morgon så känns det skönare att slappa nu och ta allt jobbigt i morgon. Kommer så klart hinna ångra mejj i morgon när jag måste stiga upp tidigare men den dagen ,den sorgen! annars då? Jo det kliar i fingertopparna för jag vill shoppa. Älskar att färgen lila med inslag av rött och vinrött är hösten och vinterns fashion färg. Så i morgon blir det nog en dag då plånboken ska tömmas på sånt som förgyller varje tjejs vardag!! Nu ska jag återgå till musiken och bloggläsandet. puss
 

' right here or right now? '

Ligger i sängen och är helt död.  Vet inte varför jag är så jävla trött men så är det i alla fall. Ska se några avsnitt av min lovely serie och kanske ta en powernap. we´ll see. hörs sen pussss
 

' dear dear god, make this un-done '

Har spenderat helgen hemma med gott folk.Fredagen vart lite wild sen lördagen tog vi några kalla, bastade och åt pizza till middag. Skönt med de lilla lugna i bland. Saknar min fina alfred. Det sköna med att få se tjejserier tills man somna och se ut som skräp hela tiden har börjat tappa sin glans. Nu vill jag se svenska kriminalare, bråka om disken och somna i världens finastes famn.
Får stå ut en vecka till och försöka ta vara på egentiden, så ikväll har jag ansiksmask och ser hollywood fruar! godnatt 
 

' as soon as i can '

Ska till josse snart och sätta in löshår på damen. Sen ikväll far jag till byske och hälsar på kim och jonna med massa byafolk. Spenderar nog helgen i finnträsk/byske och umgås med la familia❤️ Saknar min älsk, snart är han hemma!!!! Cant wait
 

' jag skulle vilja säga att mina tankar får en starkare röst '

Nyduschad och insmörjd sitter jag i morgonrock och myser med mejj själv. Idag har jag varit en sväng på stan, sytt lite och ätit middag med anna och jonas. Funderar på att fara på skolan i morgon men vet inte riktigt ännu hur det blir. Är så taggad på att gå på fest med min nya tröja men ska tillbringa helgen i finnträsk så det får samla damm.....
Igår natt fick jag ett sånt där il då det första jag kommer på, det måste jag göra. Denna gång blev det en piercing i mitten av överläppen, en meduza. Snälla david kom till undsättning och gav mejj mitt kvällsrus med sin kanyl. Så just nu ser jag ut att ha opererat överläppen men me like. 
bildbevis. Har däremot bytt till en mindre kula så bilden stämmer inte helt och hållet. godnattt
 

' im not that kind of girl who´s running after some guy '

Har varit sjuk en halvvecka nu och jag lär väl inte få mejj till skolan i morgon heller. Mår som en mosad nöt från andra världskriget, dåligt alltså!!!!!
Har käkat Bj med illona och sett my love of life serie, drop dead diva så jäkla rolig serie. Skulle snapa en vän medans jag låg på rygg och chillade och så klart, tappade telefonen i huvet. HÄNDER FAN JÄMT!
Snart kommer mirre hit, eftersom båda är sjuka så gör vi världens en tjänst och vänder oss till varandra. Så i morgon ska jag försöka mejj på lite spackel på fejjan och sen lite schyssta moves ner mot stan, vi får väl se om det slutar med en sängliggar-dag. Who knows. Sov så gottttt.
Bjuder på lite bilder på mejj och illona då jag hade ett inspirations moment inför halloween.
 

' crazystuff '

Fick mejj alltså till mica, och nu sitter med vi tända ljus och myser. Tackar för dom fina vännerna som släpper in lilla mejj på nätterna och som förstår när man bara behöver en lugn och gosig kväll/natt. 
Har även fått ett öppnare sinne som inser att man inte behöver vara som alla andra, för att matcha andra!

' that moment when everything just fucked up from, I dont know '

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ligger medvetslös men kan ändå blogga, lucky me. Skoja, har tråkigt, är less på att vara sjuk och känna mejj som en liten människa i en enorm värld. Har just tvingat mica att möta mejj sen ska jag lägga mejj så jag kan skede med henne ikväll. myspys. Har även ringt runt och försökt planera halloween men ingen svara så får festa själv....
GLATT INLÄGG, GODNATTTTTT

' love etc '

Tisdag och fortfarande sjuk. Tur man har en bra serie att fullfölja så jag inte dör av att enbart ha sällskap av mejj själv. 
Borde spänna på mejj ett par handklover för nu är det nära att jag klickar hem löshår med microringar. Är så less på att klicka på och av håret hela tiden........ Ska prata pris med josse  sen ser vi vad min låga ekonomi erbjuder. HA EN BRA DAG!
Hehe ful bild på sjukt barn.



' I have a bruise on my chest and a pain in my heart '

Fortfarande feber, sovde till halv3 idag och vaknade i en pöl av svett från mejj själv, fräscht.
Alfred har farit mot usa ikväll, buuhu. Not the right moment to leave. 
Så sitter just nu och färgar ögonbryn och fransar, ska även bus:a in mejj lite senare. Tror det är bättre att fräscha upp sejj när man är sjuk, om än man inte blir friskare så känner man sejj i varje fall friskare! heh....
Kommer stanna hemma även i morgon eftersom jag aldrig blir frisk så ska jag banne mejj vila upp mejj, men ska på sista lektionen och fixa lite med UF. Ja, har väl inte så mycket mer att säga, sovgott!
 

' sjuk '

Är sjuk och kommer aldrig bli frisk, tyvärr. Så med tanks på det och mycket annat så hörs vi sen nån gång.

' ska drunkna i mina tankar, ska dräpa mitt hjärta och placera min sista kula i pannbenet '

Känslan just nu? Om ni bryr er, confused. Känns ungefär som om mitt liv faller i spillror och min framtid sakta men säkert möter sin undergång. Bland dom känslorna försöker jag få mitt hjärta och min hjärna att sammarbeta medans min lingonvecka just kommit igång. Haha kan det bli bättre? 
Kommer i varje fall somna med min bästavän ikväll och jag tacks gudarna för min bästavän! 

' hicutchkbkhv '

I used to bite my tongue and hold my breath,
scared to rock the boat and make a mess.
So I sat quietly, agreed politely,
I guess that I forgot I had a choice.
I let you push me past the breaking point.
I stood for nothing, so I fell for everything.
You held me down, but I got up.
Already brushing off the dust!
You hear my voice, you hear that sound,
like thunder gonna shake the ground.
You held me down, but I got up 
Get ready cause I’ve had enough
I see it all, I see it now.












' hjärtlöst? Kanske det, men känner inte för att vara en anställd '



Såg dina läppar på tv idag, saknade dom. So wierd. 
Annars då? Jo saknar hela du. Hur vi kan sitta helt tysta, hur jag kan snöra ur mejj vad som helst utan att få en brutal genomgång om hur dum och idiotisk jag är. Nej det enda du ger mejj är ett skratt. Lovely.
Konstigt hur man kan sakna nåt som alltid funnits där....godnatt, hoppas alla får en riktigt god natt. I morgon ska jag göra nya naglar. Ser helt allvarligt ut som en dude med korvfingrar...... Long nails and happy endings. Hehe nighty

' tja '

Vaknade i morse efter en extrem feberdröm. Alla i byn (finnträsk) hade gått emot mejj och ville döda mejj. Helt sjukt, vet fan inte hur många gånger jag dog i natt. Nu vet jag i alla fall hur det känns att få ett skott i ryggen!
Tänkte gå till skolan när jag väl vaknade, meeen kan inte andas och har fett med feber...... Hata att vara sjuk, vill ha cola dessutom.
Tänkte rita en tavla jag lovat annat, men orka int ens gå till bilen. Idag är det helt ok att klättra upp i mitt vidöppna fönster, ge mejj en cola och låt mejj ta en klunk, sen döda mejj på ett brutalt sätt. Har inte tid att va sjuk... Måste sy och måste gymma.... Fml




' dina fingrar mot min hud, en känsla att älska'

Är lite förvirrad så kan igentligen inte få ner nå sammankopplade meningar när mitt huvud försöker stoppa en stormvind.
Fest i går med tobbe och massa goingar hos challe, there you go, har inge mer att säga. Bye



' jag skulle älska dejj tusen gånger om, om jag bara fick chansen '

Igår vart det lite party och idag blir det kanske så också men vi ser väl. Är helt jävla lost, i hela kroppen, i hjärtat osv. 

Feel so fine samtidigt som so bad. Ha en bra dag

' try to sleep with a confuising heart '

Igår köpte jag och illona gymkort och idag hade vi första passet med en pt som har gått igenom en helkropps träning. Fy är helt slut. Hon ska även skicka ett schema som vi ska följa, en bra start! Skulle dock velat fortsätta med en pepp coach men det är ju aningen dyrt. I morgon har vi prov och sen sömnad hela dagen, snart fredag. Ciao
Annas kissekatt som jag är moster till hihi



' if you love somebody '

Ett år har snart gått, det har satt sina spår och har sina svackor men med tanke på allt så har jag växt. Ikväll har jag chockat mejj själv och lagat så mycket på samma gång. Det finns så jävla mycket som jag skulle kunna sörja över, men just idag är jag så glad över dom jag har. En delad familj, en pojkvän och underbara vänner. Mycke har varit och svävat i luften som ilska, bitterhet och en massa ord som jag ikväll har satt in i meningar. Samlat min trupp och gick rakt på sak med allt. Väldigt olikt mejj, men jag är nöjd. 
Älskar man någon, en vän, en familj etc så ger man inte upp. Man kämpar tills sista krigaren faller och sedan hjälper man varandra upp. Kärlek har så enorm betydelse i livet, så varför låta det gå i spillo. Nu ska jag sova, hörs i morgon.

En liten gåva kan värma så mycket.

' en känsla att minnas '

Beställde just hem en icurl plattång och avril lavinge-parfym. Plattången är verkligen behövlig, minns inte ens när min gick sönder haha...... 
Nu ska jag spara resten av slantarna till min tattoo som inom en väldigt snar framtid bestiger min arm!!!! Så jävla taggad. Nighty