mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' turk på burk '


' mitt liv som turk skulle regera '

HAR DET SÅ BRA SOM MAN KAN HA DET!


' HAPPY DAY '

Ligger i sängen och försöker få upp alfred men klockan är tidigt så det kommer nog inte gå.. Är så jäävla uppspelt för idag drar vi till TURKIET!!!!!!! Sola bada och bara må bäst står nu på en hel veckas schema, ha det så bra i sverige så ser vi om jag skriver mer under resan! Pussss


' even the stars burn, we got a life to learn '

När det är svårt, bered dejj på ännu svårare tider. Packa inte för att kanske klara dejj, packa för att överleva hur än förhållandet ser ut. Kämpa tills glöden inom dejj är helt släkt och fortsätt pumpa ur lungorna så länge lågorna har en möjlighet att överleva. Ta åt dejj av kritiken och för den vidare till nästa generation. Låt världen veta att du är beredd. Beredd att kämpa för att leva


' torsdag '

Idag får jag skrotenexport till skolan för att sen sy en hel dag. Efter skolan blir det mycket att göra med cicci, packa kläder, boka skoterkort och prata i mängder med min lilla fruga!


' skolan '

Sitter på svenskan och längtar hem.. Är så skolless så det går inte dit en till. Tur värmen närmar sejj med stormsteg!!!


' smile when he look and clean the house with your tears when u r alone '

Skolan gick trögt men kvällen bjöd på
trevligheter, middag med tjejerna hos linn denna gång. Alltid lika kul att dela måltiden och smaka på varandras. Nu ska jag dyka ner i läxan sen kallar kuddevännen!


' new in '


' goodmorning is one way to say hello at '

Sitter och väntar på att erika och miriam
ska komma så jag kommer mejj till stan igen. Var hem och packade och pluggade lite med dady- det inte stjärnorna vet är att de ännu större stjärnorna vet allt om dem.


' hej från finnträsk '

Nothing matters, we'll just something on a small planet in a huge universe. En fjärt i rymden kom jag och min far fram till.


' can you really reach me when u are so far away '

Ser bröllopsfotografen i väntan på att alfred ska komma. Dagen har inte bjude på nåt vettigt alls, sängliggande och ett litet hej från grannen. En vecka kvar nu tills turkey så allt känns så underlägset, är så taggad så det går inte dit en till. Men nu ska jag återgå till filmen puss


' det finns inga pengar eller saker, inte något i hela världen som jag vill ha mer än du '

Du skakar om hela min värld. Du stänger mina luftvägar och öppnar ett helt nytt sinne inom mejj. Jag älskar allt med dejj, jag älskar t.om att måsta kämpa varje morgon för att få dejj att vakna och att se dejj somna alldeles för tidigt varje kväll. Du är den finaste jag någonsin träffat och jag kan fortfarande inte fatta att du är min, fastän det gått 10månader så känns det som första gången jag träffade dejj. Du ger mejj fortfarande fjärillar i magen och den känslan kommer aldrig försvinna. Jag älskar dejj.


' lördag '

Ligger i affes säng medans han gör affärer. Gårdagen var det bästa på länge, klassfest med mina raringar sen en svän till byske med. Kvällen verkar också få ett ljudligt liv, blir att vara med dom bästa och dricka lite.

' sjung för mejj baby '


' I miss the old me '

Dagarna var ljusare, nätterna var gladare och jag kunde gå igenom eld. Nu finns bara glöden kvar och det verkar som det är dax att blåsa liv i den igen!


' all rädsla samlas och knyter ihop sejj, rädda situationen '

Igår var jag på bio med älsk, såg hamilton 2 som så klart var jätte bra precis som första filmen. Idag är vi i umeå för lite gaddning sen blir det iväg och städa hos simon.


' some days at better than others '

Onsdag: for till stan och städade simons lägenhet sen bio med miriam rasmus och alfred.
Torsdag: krigade mejj till skolan ionödan när brandstationen var så mycke närmare. Lekte brandmän med klassen sen kom mina fina och åt middag. Sen bowling med alfred och rasmus.
Fredag: skola sen fixade jag mejj med miriam sen åkte jag vidare till kusmark för att fira simon.
Lördag: idag blir det nog att vila upp sejj sen vara med cicci och joel.


' onsdag '

Åt sjukmiddag med sandra igår sen träffade jag även mica och tog det rätt så lugnt. Sen fick jag skjuts av david till skroten och trängdes med min älskling i en traktor tills jarl annie och pontus kom och hämtade mejj för att få vila ut i finnis. Nu ligger jag i soffan och ska nog försöka sova mer så jag blir frisk!


' just saying '


' sick '

Ligger i sängen och sjuka, andra dagen och det blir bara värre. Feber och glee är vad dagen bjuder på, hade gött.
Bilder från helgen: