mattiZ
Välkommen till den skriftliga delen av mitt liv! Jag är en brud som gillar nästan allt,förutom potatismos, kommer därför inte skriva nåt inlägg om potatismos. Lite smyginfo sådär, syns bland alfabetet.ciao

' du kan gärna räkna år, men jag räknar då decenium '

Bilder 2012


' slvfjqobfo '

Har 2012 varit bra?

- Mycke blandning mellan bra och dåligt med men andra ord har det varit ett minnesvärt, passionerat år.


Höll du några utav dina nyårslöften?

-Jag skulle sluta röka helt och hållet, nu är det nån festcigg här och där.

Tror du 2013 kommer bli lika bra?

-13 är väl oturs nummer?


Har du förlorat någon kompis detta år?

- Mer eller mindre. Fått en ny underbaring och hon gör det tappade att göra mindre ont!

Vad spenderade du mest pengar på?

- På semestern med affe, moa&alle, tror jag.


Finns det någonting du ångrar med 2012?

- Ja!



Blev du kär i år?
Nej, men hade en fortsatt förälskelse även i år med min skatt! ❤


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Av dom saker jag faktiskt fick göra, jag var på min första solsemester utan inräknat skola eller arbete.


Dog någon som stod dig nära?

- min hund


Vilka länder besökte du?

- Turkiet och hehe finland

Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?

- fullt ös medvetslös! Hah nä men pengar....


Fick du sparken under 2012?

- nööö


Största misstaget?

- vet inte

Har du varit sjuk eller skadat dig?

- i februari var jag med i en krock och fick hjärnskakning. Sen skar jag mejj på skurmoppen en gång :O

Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Alfred!




Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2012?

- dom utnötta så klart, dom man just nu glömt bort.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Jaadu. Ledsnare här mot slutet, men har aldrig känt mejj gladare heller. Jag har ju funnit mina soulisar!

Hur tillbringade du julen?

- Med mamma pappa och bröder, sen även med älskade familj2 och alfred.


Favoritprogram på TV?

- Är bara olaglig och laddar ner men har väl kikat på family guy några gånger hos grannen.


Bästa boken du läste i år?

- Hatar böcker, hatar att läsa dom så ingen.

Något du önskade dig och fick?

- fick den bästa julklappen av affi, en amazon men annars önskar jag mejj nog bara trollspön och svartkonster.


Något du önskade dig men inte fick?

- Trollspön och svartkonster...


Årets bästa film?
- Ett youtube klipp: annoying orange hehe

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

- Fick en överaskningafest och söp med hjärnskakning.

Vad fick dig att må bra?

- Till slut är det nog alltid mamma och pappa❤


Årets mat:

- Som varje år, kyckling och vitlökssås!

Årets dryck:

- vitamin dryckerna


Årets semester:
TURKEY

Årets konsert:
Öh stadsfesten?


' avslutat kapitell '

Det kliar i fingrarna när jag ser dejj överallt! Vill trycka delete eftersom du inte själv verkar förstå att man faktiskt klarar sejj utan en sån som du. Det är skrattretande, hela du. Ytan är en dålig grafittimålning, kladdig och kantig. Insidan är stolt men överbelastad med fett. Och du, du är inte bara tjock, du är jätte tjock.


' there is a whole in my bag not in my heart, duckface '

Igår städades lägenheten ut, nu är jag hemlös och bor på gatani en snögrotta... ( nääää )
Ligger i alfreds säng och kollar ner på mina kläder och tycker synd om dom för dom måste ligga nerpackade. Haha längtar redan att flytta in och ställa alla nya saker på plats!!!!!
Nu måste jag göra nåt innan jag får jag liggsår!


Julafton

Dagen började med en sovmorgon som kändes helt underbart. Julgodis och sen tog man det meste lugnt i dagen till ära. Kalle anka och julbord vid närmelse av kvällen och sedan den efterlängtade julklapps öppningen. Fick parfymer, hudkräm, pengar, biokort och en jävla massa presentkort av släkten. Sen kom raringen och familj2 med morgonrock, klocka, 2parfymer till, to do tavla och en högtalare. Sen fick även jag och alfred att vi ska få bo på hotell på pitehavsbad så det känns som en mysig framtid.
Det vältalade julspelet spelades för första gången då också, det var roligt med lite lek där i mellan!


' Det underbaraste med våran saga är att vi tänker likadant '

Bloggade om julafton men min internettid har gått ut på telefunken så det inlägget får ni senare!

idag följde alfred mejj på mellandagsrean och klagade på allt jag köpte. Känner mejj iaf helnöjd med att få båda fynda och ändå bara slösa på presentkorten från jul. Sen for vi till skroten med ogge och rasmus för att meka med amazonen! 
Nu på kvällskvisten har jag gjort ett nytt usb med musik, rensat datorn och plockat i hop lite smått i läggan inför i morgon då utflyttningen blir!  Nu är det mycket roligt att se framemot, ny lägenhet, nyårs, ikea och massa lov! 

' god jul '

Igår for jag affe olke och ogge till jennifer och kim och där var det lite festligheter. Vi blev där nästan hela kvällen sen for vi en kort sväng till olles och sedan begav jag och hjärtat oss hemåt. Idag har vi lastat oss och skotrarna till finnträsk. Vart lite dikeskörning som förövrigt gick åt helvete så skotern fick smaka lite fula ord heh... Nu ligger affe och sover och snart blir det middag och i morgon julafton, så god jul på er.


' dödskröket var iår igen i onödan '

Igår var jag ledig, tog jullov en dag tidigare och det var underbart! For med sandra på stan en sväng och sen for vi till kåge och kolla på beebis, jätte söt! Kvällen bestod av skoterlastning, bad och lite öl med älsklingen. Snart jul och jag önska mejj julkänslor....
Nu ska jag återgå till julfilmer och bara tat lugnt.


' 21december '

Om 2 dagar går alltså jorden under?! Ja men tänk om det gör det då? Tänk allt man inte hinner säga och göra... Fast tänk om man blottar sejj och sen går den förbannat inte under i alla fall. Då är alla hemligheter ute och inget kommer någonsin bli sejj likt. Ska fundera ut nåt riktigt dirty att berätta för alla så det blir nån skillnad om vår kära planet jorden överlever. GÖR DET DU MED! VI VILL ALLA HA REVOLUTION SÅ VARFÖR INTE SKAPA KAOS?


' vissa dagar '

Den bästa känslan är när jag i vanligaste vardagen kan lägga min hand i din och ändå känna att jag flyter på känslor.
Kärlek kommer inte alltid vara up in space of feelings, det kommer en dag bli din vardag när förhållandet flyter in i rutinerna. Just därför är jag så glad att jag har just dejj. En vardag med dejj innefattar alltid toppen av dagen. Hur dålig dag det än varit så kan jag alltid komma och lägga min hand i din och känna trygghet. En trygghet av att du faktiskt är min vardag och att jag i alla väder kan lägga allt åt sidan och bara andas in våran luft som alltid kommer stanna där. Ibland är vardagen den allra bästa dagen. Och jag kommer alltid flyta på det som en gång blev vi.


SÄTTET DU FÅR MEJJ ATT KÄNNA

... Är obeskrivligt!


' den perfekta julklappen för en tjej '

Den perfekta julklappen för en tjej är ett paket, en stor låda. En låda fylld med parfymer, smink, pengar, presentkort och en utomlandsresa har jag och mica kommit fram till. Mer behöver inte en tjej på julafton.

' that noise who keeps me up all night '

Kvällen har spenderats med min lilladam. Vi har lagat mat, eller jag har och hon tjuvsov lite. Sen for vi med David och gick igenom de bra affärerna på solbacken sen hem för att se en kärleksfilm men blev en film med en galen milf i...
Fick också ett roligt samtal och jag ska få bli fixad och stylad av make store och av fanny och josse. Håret kommer även bli ljusare lät det som så det blir spännande och kul! Nu ska jag sova för i morgon blir det upp tidigt för körlektion sen sy hela dagen. puss

' BIIITCH, I DONT GIVE A FUCK. GO AND DO WHAT EVER YOU WANT I DONT GIVE A DAMN '

Do you get the rush? do you forget  listen to music because you have to mych fun? Well honey you are not the only one. Once i did all that too and it´s time to grow back again. The girl I was, who im supposed to be.

786_319868998126110_1949172696_n_large
1176_large
1168_large
Tumblr_mf2cf5mmcz1rihp4mo1_500_large563707_298633846924125_1283981307_n_large

' barn har ett speciellt sinne för humor, men det raderar inte det inre sinnena. Känslen, lukten, hörseln, synen och smaken kommer alltid vara top on track '

Det du gjorde kommer alltid vara mina öppna sår som du dränker med salt. Varje natt speglas tillbaka till just då, dagen då röd fick en helt annan mening och dagen då du tappade din plats som en att älska till en att hata. Hata är starkt och kanske svårt, men jag har rätt att hata dejj! 5 bort och på 5 hann du förstöra mitt liv och på 5 hann jag springa hem i tårar utan att förstå något alls. Ska du ( ) på mejj? Ska du ( ) mejj?
Du ( ) mejj, du får mejj att känna att alla kan ( ) vad dom vill med mejj, jag är ett ( )
5, 50, 500, 5000. Så många dagar och massa med mer, kommer jag måsta leva med de här. Tack, tack för inget. Tack för att du fick mejj att bli den så tyst som jag är. Den som inte fäller en tår eller visar en min, när jag igentligen vill skrika till hela världen. Tack för att du dog för mejj och tack igen för inget.

Stark blev en gång svag. Men ännu en gång ska stark resa sejj och krypa ut ur skuggan. Idag är jag stark och även idag kan jag leva med att du är död och idag fula du, ska jag se tillbak på det här och idag som just då är du blott ett minne och nu har stark bildat arm'e. Vi kommer riva allt du har, som sagt så många gånger om är ju släkten värst.
FUCK YOU


' that night will always be a night to remember '

Ligger och läser bloggar och får värsta insperationen att blogga själv. Men väl till kritan så verkar jag vara världens tråkigaste...
I nuläget så ligger jag i famnen på den allra vackraste och han snusar mejj i örat med hans sovande andning. Ibland är fina människor ännu finare när dom sover och bara är perfekta i största avslappning. Större delen av dagen har faktiskt bestått av att ligga i sängen med en sovande partner, men en kvinnlig. Satan vad trötta alla ska va. Mica har sovit och jag har väntat på bättre tider. Sen for jag och alfred och hämta min julklapp, min efterlängtande amazon. Easy den bästa julklappen någonsin, taack bby❤
I morgon är det söndag. Godnatt fellas


' i love the way you look at me and not at her '

Igår tog jag och mina vänner avsked av lägenheten genom att parta ut den. Idag ångrar jag mejj eftersom utflyttningen försenas och då måste jag städa själv utan mamis hjälp! Nu ska jag och min soulie snart fara och äta sen till ära av dagen, städa bort gårdagen.


' jag är mitt nya jag med dig och mitt gammla jag med dig '

Sitter och funderar över julstämmningen som verkar ha somnat in totalt i år... tråkigt!
Förövrigt så är allt bra, sitter i handduk och tar ut min rätt att vara naken i mitt eget hem och i min egen ensamhet.
Kvällen börjar snabbt åldras och har tills nu bestått av middag på statiol, städning och fått lite färg på kroppen och som plus på kanten så var grannen med på hela kalaset. 
Sleep tight lovers, tomorrow is a new day.
 

' Känns underbart att du far så långt bort som möjligt '

Nu ska bloggen få sejj en liten spark i rumpan och bli roligare. En svart tid har varat länge men nu blir vägen ljusare!
Sitter och ser familyguy och smälter maten. Var nyss på stan med mamma och köpte klart julklappar och fick mejj ÄNTLIGEN ett par hela och förhoppningsvis bättre jeans. Ikväll blir det kanske en powerwalk med rocket eller så plugga som jag igentligen borde.
Annars så närmare det sejj söndag och på söndag städar jag ut mejj från denna lägga och förbereder nästa, längtar till söndag hur ofta händer det? once in a life time.

resten

Nu kör jag alla dagar för det här sög.

Dag 13 — Min dag i bilder&text
Dag 14 — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 15 — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 16 — Något jag är orolig för
Dag 17 — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 18 — Två saker jag längtar efter
Dag 19 — Staden där jag bor..
Dag 20 — Fem bilder från olika minnen 2011

Dag 13- Min dag har bestått av skola så har inga bilder.
Dag 14- PS. I love you. Den finaste filmen ever!
Dag 15- Bloggar jag läser dagligen: Micas, sandras, alicias, lindas sminkblogg, fannygr.
Dag 16- Jag har är alltid och har alltid varit orolig för att framtiden inte ska vara lika bra som då tiden.
Dag 17- Jag vill plugga men family guy är bättre.
Dag 18- Jag längtar efter alfred och pappa.
Dag 19- Skellefteå
Dag 20- 5 bilder från olika minnen 2011:
Caribien.

Byskeskolan

Första gången jag åkte snowboard



Skolavslutningen 9an



Dag 12 — Bästa resan

Måste nog vara Caribien resan. Man fick lära sejj så sjukt mycket samtidigt så man fick träffa nya härliga människor och bo hos dom och lära sejj hur dom levde. Sen har jag varit på mer roliga resor men den här är nog den resan jag lärt mejj mest av.

Dag 11 — Detta gör mig arg

Sega personer. Jag kan älska personen i fråga men ibland vill jag spurta igång dom så jag slipper aggra då jag är så stressad som jag oftast är.

Dag 10 — Något jag vill ha just nu

Pengar så kan kan köpa mejj lycka. Parfymer, smycken, kläder, möbler och skämma bort min älskling och köpa allt han pekar på!

Dag 09 — En låt som betyder någonting, och varför

Låten som just nu betyder mycket är jag och min far- magnus uggla. Den betyder mycket för den påminner min relation till min pappa och sättet han är på och jag är på och för han betyder mycket, mest!
Annars så betyder alla låtar någonting för mejj som jag lyssnar på. Antingen är dom relaterade till personer eller så gillar jag texten eller så är det gammla minnen som kommer upp. Fast så är det nog för dom flesta med musik.

Dag 08 — Dåliga vanor

Jag är alltid stressad.
Kan inte sitta still.
Svårt att sova, är aldrig trött.
Pratar för snabbt.
Om jag blir arg så blir jag jätte arg.
Beroende av tuggummi.
Beroende av parfym.
Jag är bra på ljuga.
Dom enstaka gångerna jag har cashflow så bränner jag och bjuder alla på allt.
Har säkert mycket mer dåliga vanor men kommer inte på nåt just nu!

Dag 07 — Fyra bilder som gör mig glad

Var så klart tvungen ta till en extra...men dom här bilderna gör mejj gladast!

 


Dag 06 — En bild på sminket du brukar använda

De här är det vanligaste på veckorna och så nen ibland lyxas det till!


' I pretended that I was sleeping '

Alfred sover och klockan är 2 så jag borde nog också sova men känns som min skalle ska sprängas av alla tankar om allt och inget.
Frågan är nog inte varför jag inte sover, för det svaret är lätt. Frågan är varför det aldrig blir bra även om det var det enda som var lovat. Men löften det är en sak som inte ens finns i filmer, det är bara tomma ord som är fyllda med drömmar som sakta tinar bort.
Nu ska jag krypa ner bredvid min finaste för att kanske kolla på han i nån timme till.


Dag 05 — Det här får mig att gråta

NÄSTAN INGET.


Dag 04 — Det här får mig att skratta

Annoying orange. Skämt. Att bli kittlad. ROLIGA SAKER!


Dag 03 — Det här vill jag bli när jag blir stor

Glad, lycklig och föralltid förälskad.


Dag 02 — Mina närmsta vänner

En från resans start, redan från små barnsben har du varit min ögonsten C.

En från början på nåt nytt, sommaren jag aldrig lett så mycket som då jag träffade sandra.

En som jag träffade ganska sent men det är som att kolla sejj i spegeln och så var det redan från början med rocket.


Jag har många fina men dom här är något extra, mina närmaste!


Dag 01 — En bild på mig + 5 fakta om mig själv

* jag hatar vatten i ansiktet. Inte för sminket och så utan allmänt.

* jag har blivit ett hockeyfreak och nästan det enda jag vill göra är att stå på isen nu för tiden.

* jag älskar mentos och tuggummin.

* jag är en riktig tidspessimist (stavas de så? ) jag är alltid stressad och är hellre en timme tidig än att komma prick i tid. Sen förstår jag inte varför jag gör så eftersom jag är otålig också och hatar att vänta men men.

* jag sover ALLTID med musik på natten, annars blir det en sömnlös och dålig natt.


' nu ska bloggen få lite ljusare dagar. -20 dagars lista '

Dag 01 — En bild på mig + 5 fakta om mig själv
Dag 02 — Mina närmsta vänner
Dag 03 — Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 04 — Det här får mig att skratta
Dag 05 — Det här får mig att gråta
Dag 06 — En bild på sminket du brukar använda
Dag 07 — Fyra bilder som gör mig glad
Dag 08 — Dåliga vanor
Dag 09 — En låt som betyder någonting, och varför
Dag 10 — Något jag vill ha just nu
Dag 11 — Detta gör mig arg
Dag 12 — Bästa resan
Dag 13 — Min dag i bilder&text
Dag 14 — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 15 — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 16 — Något jag är orolig för
Dag 17 — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 18 — Två saker jag längtar efter
Dag 19 — Staden där jag bor..
Dag 20 — Fem bilder från olika minnen 2011


' im falling in love with all this shit '

Le när tårarna kommer. Le när du igentligen vill slåss. Le alltid för tillslut blir det ett riktigt leende. Som att ha halloween året om och bära en mask och folk du känner, igentligen bara får smaka toppen på glassen.